Magasinet M!

Derfor skal du aldrig have sex i et spa-bad (igen)

Kæresten får ikke længere et spa-ophold i fødselsdagsgave, når først du har læst denne artikel.Derfor skal du aldrig have sex i et spa-bad (igen)

Vi kan uden at blinke blive enige om, at spa-bade er luksus - særligt i kombination med kolde bajere, gode (topløse) fester og selvfølgelig sex. Masser af sex.

Desværre viser det sig, at du hellere må lade det blive ved fantasien. Ifølge en gynækolog fra Californien, Diana Hoppe, bliver badet hurtigt fyldt med slemme bakterier, som kan give dig udslæt, en meget klam svampeinfektion og samtidig gøre din kæreste gravid! Det fortæller hun til avisen Daily Mail.

Klorvand + kondom = katastrofe

Klorinvandet og boblerne i spa-badet kan ødelægge dit kondom på flere måder. Varmen kan gøre kondomet utrolig nemt at trænge igennem, mens boblerne (og din liderlighed) kan sørge for, at kondomet glider af, hvilket skaber et helt andet problem i sig selv.

Morskaben stopper dog ikke her. Ifølge Dr. Hoppe er dét at sidde i et spa-bad nok til, at du kan få en slem infektion. Det varme vand bliver hurtigt fyldt med bakterier, som bare flyder rundt og venter på dig.

En af de mere kendte infektioner er pseudomonas folliculitis, og den er ligeså ulækker, som den lyder. Det er et stort område af rød og irriteret hud, der klør og ser forfærdelig ud. Det eneste positive er dog, at den som regel forsvinder på få dage.

Der findes også en lidt grimmere udgave, der har det med at sætte sig i kønsorganerne. Det kaldes en gær-infektion, og nej det lyder ikke som noget, du har lyst til at have siddende på din bedste ven - eller for den sags skyld hans bedste veninde.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt