Magasinet M!

Det siger pigerne om kikset sex

Hvad har pigerne oplevet af kiksede ting i sengen? Vi har spurgt Womans dejlige læsere.44 % af pigerne er kommet til skade under sex

"Vi var hjemme hos mine svigerforældre - jeg var kun 15 og min kæreste 17 - og jeg var godt i gang med at ride ham, da hans mor pludselig stod i døren. Jeg kastede mig ned på gulvet og endte med en brækket arm og syv timer med kæresten og svigermor på sygehuset. Jeg fik armen i gips i tre uger for så at få at vide, at den skulle brækkes op, fordi den var ved at gro forkert sammen. Det gav seks uger i en ny gips."

"Vi havde sex udenfor på nogle fliser. Da jeg red ham, blev oversiden af mine fødder slidt så meget mod fliserne, at jeg måtte gå rundt med brændende, betændte sår i 3-4 uger."

"Jeg har oplevet at blive knaldet så hårdt, at jeg ikke kunne gå dagen efter, og jeg har været sammen med en fyr, som havde så tyk og stor en diller, at jeg pletblødte en uge efter."

"Jeg skulle ha' den i røven. Jeg havde aldrig prøvet det før, da min daværende kæreste spurgte, om jeg var frisk. Det var jeg da, men jeg informerede ham om, at jeg altså aldrig havde prøvet det før, hvilket dog ikke var noget problem, for han havde styr på det, sagde han. Det endte med jeg flækkede, og jeg har stadig et ar!"


46 % af pigerne mener, at de har lavet noget virkelig kikset i sengen

"Mig og min daværende kæreste havde gang i en god 69'er. Vi havde nok kun været i gang i få minutter, og jeg var allerede ved at komme. Jeg spænder i hele kroppen, da jeg så får min orgasme og så prutter jeg ham i hovedet! Han grinte, men hans pik blev fuldkommen slap, og vi valgte at dyrke sex senere."

"Ikke som jeg selv ved af. Men hvem ved, det kan da godt være, at min sexpartner har tænkt, at jeg har været mega akavet?"

"Jeg har kastet op under sex. Jeg var syg, og min kæreste var liderlig."

"Min forlovede havde fødselsdag, og selvfølgelig skulle der være fødselsdagssex. Da vi endelig kom hjem, var jeg blevet træt og orkede ikke mere end et blowjob. Men jeg var RIGTIG træt, så jeg faldt simpelthen i søvn med pikken i munden."

"Skedeprutter er alle pigers nightmare!"

"Jeg kom til at sparke mit maleri ned fra væggen - og dermed ned oven på ham, der lå ovenpå mig."

"Jeg er faldet i søvn undervejs. Det får man ikke mange point for."


46 % af pigerne har været sammen med en fyr, der var så kikset til sex, at pigen stoppede

"Fyren skulle slikke mig. Han var lige gået i gang, og da jeg begyndte at blive våd, stopper han straks og jubler nærmest, at han lige har givet mig en sprøjteorgasme. Jeg flækkede af grin over, at den stakkels mand kunne være så uvidende. Der stoppede det ligesom."

"Han kørte desperat i de samme to kedelige stillinger, som overhovedet ikke virkede for mig. Dette gjorde han i 30 minutter, så jeg til sidst skubbede ham væk og tog hjem."

"Vi lå i missionær, og han pressede sit hoved ned i madrassen lige ved siden af mit hoved og stønnede/brummede som en bjørn. Og hans pik var så lille, at jeg faktisk var i tvivl om, den var inde."

"Vi startede ud med, at han gav mig lidt finger. Han prøvede at finde klitoris, men kunne overhovedet ikke, selvom jeg havde guidet ham den rette vej. Han blev ivrig og kastede sig henover mig, og så begyndte han at græde under akten, mens han sagde, at det var helt fantastisk."

"Jeg var i gang med det bedste sex, jeg nogensinde havde haft, sammen med en tilsyneladende helt normalt mand, jeg lige havde mødt, da han pludselig stopper og udbryder: "Ville det ikke være fedt, hvis din mor var med i det her?"".

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE