Magasinet M!

Det synes pigerne om din diller

Hvad synes pigerne egentlig om vores pik, og kan de gætte størrelsen, selv om vi har tøj på? Womans læsere giver dig svaret!Det synes pigerne om din diller

88 % af pigerne mener, at dilleren kan blive for stor
"De kan gøre meget ondt og kræver et ordentligt forspil. De er ikke til en quickie på køkkenbordet."

"Ja. Flækkede. Av. Av."

"Jeg har en gang været sammen med én, der havde en ordentlig slange! Og jeg var 'varmet op' til spas, men selv om jeg var det, så var den simpelthen for stor til sjov... Fuck det gjorde ondt!"

"Det er ikke rart. Det gør ondt helt op i maven."

"Jeg har endnu ikke oplevet, at den kan blive for stor. Jeg synes, der er flere tilfælde af, at den kan blive for lille, så man nærmest ikke kan mærke noget. Men det kommer også helt an på fyren - og om han kan finde ud af at bruge sit udstyr."

"Jeg havde engang en kæreste, som rigtig blev forkælet af mig. Den eneste stilling, jeg kunne holde ud, var nemlig, når jeg red ham..."

"Jeg tog engang med en fyr hjem, men da vi fik tøjet af hinanden, og jeg opdagede, hvor stor den var, fandt jeg hurtigt på en undskyldning for at smutte igen."

"Den var kæmpe stor, og han vidste ikke, hvordan han skulle bruge den, så det føltes mest af alt som om, at han knaldede min livmoder."

68 % af pigerne mener, at det betyder noget, hvordan dilleren ser ud

"En pik er næsten altid dejlig - medmindre den f.eks. har et stort åbent sår eller har mange grimme knopper/bumser."

"Jeg vil ikke sutte en grim pik."

"Jeg foretrækker slet ikke at se... Alle pikke er grimme. De ligner shar pei-hunde. Og hvis de er misfarvede eller skæve, gør det dem da ikke ligefrem flottere..."

"Den forrige fyr, jeg så, havde den perfekte pik! Lækker størrelse både i længde og omkreds, trimmet hår og jeg fik bare lyst til hele tiden at have den i munden."

"Jeg må have en slags fobi over for grimme tissemænd. Det gør ikke så meget, at den er lille. Den må bare for alt i verden ikke være grim!"

"En virkelig grim pik er én, der er pakket fuldstændig ind i forhud! Jeg kan slet ikke arbejde med det - puha da! Til gengæld er en omskåret normalt pæn at se på."

"Ja, der findes flotte og grimme pikke. Nogle er alt alt for røde - og små pikke er altså heller ikke kønne, fordi de er alt for korte. Så ser de bare sjove ud..."

"De pæne er indbydende i størrelse, lige, og helt fine i huden. Det er nogle gange svært at beskrive, men en pik man får lyst til bare at angribe og forkæle på bedst mulige måde. De grimme har 'pølse-enden', er skæve og har en ikke så pæn hud."

21 % af pigerne tror, at de kan gætte størrelsen, selv om manden har tøj på

"For det meste har jeg en meget god ide. F.eks. siger hændernes bygning ofte noget."

"Jeg er før blevet skuffet. Så det kan jeg tydeligvis ikke..."

"Det kan man ikke, basta! Jeg har været sammen med en meget lille fyr med en kæmpe javertus. Og jeg har også været sammen med en høj fyr med store hænder og fødder, men til gengæld med en meget lille javertus."

"Der er noget med hænder og opførsel. Lange fingre betyder ofte, at der er en god størrelse dernede, og hvis en fyr er alt for sjov og 'mobbende' er det ofte en lille pik, vi har med at gøre."

"Jeg er tit blevet overrasket. Selvfølgelig er der nogle tilfælde, hvor man kan fornemme det. Men jeg har før oplevet en situation, hvor jeg var sikker på, at han var godt udrustet, og hvor jeg så er blevet skuffet."

"Det er altid de mest macho mænd, som virkelig er frække, der har en lille pik. Og de mest ydmyge fyre, som virkelig har en gren."

"Mange siger, det er en skrøne, men hvis du kigger godt på hans næse og hænder, kan du hurtigt bedømme udseende og cirka-størrelse. En mand med små, tykke 'håndværkerhænder', har ofte en lille, lidt krøllet pik. Måske endda lidt tyk også."

 

Er der mere, du gerne vil have svar på fra de dejlige damer? Stil dit spørgsmål til kvinderne her. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt