Magasinet M!

Det synes pigerne om din festival-stil

At tage på festival uden at score er lidt som at tage til Sahara uden at få sand i skoene - men hvilket outfit giver dig de bedste chancer hos damerne?

Det synes pigerne om din festival-stil
Panelet:

Pigerne (fra øverst venstre):

Nanna (øverst tv), 36 år

Lonnie (øverst th), 21 år

Amanda (nederst tv), 22 år

Laura (nederst th), 22 år

Det synes pigerne om din festival-stil
Ham, der ligner en idiot

Nanna: "For fem år siden ville det have været meget sjovt, men jeg tror, jeg er blevet for gammel til den slags nu. Og jeg skal helt sikkert se hans ansigt, før han får lov at se indersiden af min teltdug."

Amanda: "Han skal med i mit telt. Jeg er helt vild med hele outfittet. Han er et rigtig party animal med øl i bæltet og sjov stil. Det er min vinder."

Lonnie: "Det er faktisk meget sjovt. Man må gerne give lidt gas på festival, men det skal ikke være alt for plat. Hvis han skal i kontakt med mig, må han gerne have masken på til at starte med, men den skal hurtigt af."

Laura: "Haha. Det er et ret sjovt outfit. Jeg blev faktisk en gang overfaldet af en lejr, hvor de alle sammen havde hestehoveder på og kom hen og dansede rundt om mig. Det var meget sjovt, men det var ikke sådan, at jeg fik lyst til at sige til dem: 'Wow. Så er det ind i mit telt.' Det ville altså være lidt for freaky med masken på. Er der overhovedet nogen, der tænder på det?"

ANNONCE
Det synes pigerne om din festival-stil
Ham, der gerne vil ned og høre dødsmetal

Nanna: "Shortsene er alt for lange. T-shirten er egentlig fin nok, men han får mig helt sikkert ikke med til koncert, hvis det kun er den slags, han hører."

Amanda: "Det dur slet ikke. De der bæfarvede bukser, og så en T-shirt, der viser, at han hører Slayer. Nej, det er slet ikke mig, men han kunne nok godt score på Copenhell."

Lonnie: "Bukserne er ikke gode. Farven er grim, der er huller i og så er de alt for lange. T-shirten er egentlig fin nok. Det gør ikke noget, at man viser, hvilke bands, man godt kan lide, men vi skulle nok ikke snakke musik sammen."

Laura: "Det bliver et pænt nej tak. Det er slet ikke en stil for mig. Og vi skal i hvert fald slet ikke til koncert sammen."

ANNONCE
Det synes pigerne om din festival-stil
Ham, der ligner en hippie

Nanna: "Han har ikke en chance hos mig. Ham kan jeg slet ikke tage seriøst med de der fløjlsbukser og den grimme vest. Han ligner mere en afghansk bonde."

Amanda: "Bare fødder er en god start. Det skal man have på Roskilde. Skjorten fra 70'erne er også meget fed, og hele hans stil er okay. Det er det bedste indtil videre, men han skal af med pandebåndet."

Lonnie: "Hahahaha. Det er forkert på alle måder. Pels, fløjl og bare tæer holder slet ikke. Det er måske meget rart, at han kan varme mig med pelsen om aftenen, men jeg ville altså foretrække en jakke."

Laura: "Kæmpe nej tak!! Hvorfor har han ikke sko på? Den her hippie kommer ingen vegne med mig."

ANNONCE
Det synes pigerne om din festival-stil
Ham, der har været i bad

Nanna: "Det er stilet og cool. Det er helt sikkert noget tøj i den stil, han skal have på, hvis han skal lokke mig med i teltet."

Amanda: "Det er altså næsten for pænt. Hvorfor har han skjorte på? Og hvorfor er den proppet ned i bukserne. Det ville være fint til en almindelig bytur, men når jeg selv render rundt og er lidt beskidt, skal fyren ikke være så nydelig."

Lonnie: "Det er altså lidt for fint til festival. Han skal være mere afslappet, men jeg ville nu nok ikke have noget imod at drikke en øl med ham, hvis han kom og spurgte."

Laura: "Det forstår jeg slet ikke til en festival. Det er alt for pænt. Hvis man gør for meget ud af sig selv, bliver det hurtigt lidt for fimset. Men han kunne nu nok godt falde i snak med mig alligevel."

ANNONCE
Del

Seneste nyt