Magasinet M!

Du behøver ikke at have Viaplay Sport for at streame alle årets EM-kampe

Gode nyheder om Viaplays EM-dækning

Viaplay kunne tidligere på ugen løfte sløret for deres dækning af EM, EURO 2020, på deres streaming-platform. Den kommer til at dække samtlige 51 kampe og et vildt setup af været og kommentatorer. 

Man kunne nok formode, at den slags ville falde ind under platformens dyrere sportsabonnement, men i en pressemeddelelse, fortæller Viaplay i dag, at det ikke er tilfældet. 

”Med EURO 2020 til at supplere Viaplays øvrige sportsrettigheder i topklasse, fremstår Viaplay som dét, det er: Nordens førende streamingtjeneste. Vi stræber efter - og glæder os til -  at give danskerne den bedste EM-dækning i historien såvel på Viaplay som TV3's kanaler, og med EURO 2020 i Viaplays Film & Serier-pakke, som er Viaplays billigste pakke, får danskerne - også de knap 800.000 uden en TV-pakke - rig mulighed for at deltage i den fantastiske folkefest, som et EM i fodbold er – uanset om man sidder hjemme i stuen, i bussen eller er på ferie”, siger NENT Groups Chief Commercial Officer, Kim Poder.

Viaplay viser samtlige 51 kampe, mens TV3-kanalerne viser 29 kampe - og det betyder altså, at med adgang til samtlige kampe i Viaplays billigste pakke, er der rig mulighed for, at danskerne kan tage EURO 2020 med sig overalt.

Dét er sgu da gode EM-nyheder!

ANNONCE
Del

Seneste nyt