Magasinet M!

En rigtig hedetur

M! fyrede den godt og grundigt af i Herning

En rigtig hedetur

Du kender først og fremmest Herning fra sportens verden, men den midtjyske købstad kan skam også om natten. Man skal bare opsøge de rette vandingshuller!

Den endelige dom:

PEPPER'S: ***
Kombineret diskotek/rockklub, hvor det er helt ok at skeje ud til grand prix-sange og drikke sig stang-Bacardi. Pigerne sprængte ikke babe-skalaen, men de var nemme at komme i kontakt med.

CRAZY DAISY: *****
Et af landets absolut største og bedst indrettede Daisy'er. Et klart must, hvis du er til unge poptøser og fest hele natten.

SKALLERISIKO: **
Tonen var noget spids på bakkenbarternes tilholdssted, Pepper's, og vi fik en enkelt fuckfinger udenfor. Men ballade blev der aldrig.

PIGE TIL MAND: ***
Crazy Daisy havde en god fordeling, men ellers var det meget jævnt.

BABERATING: ***
Herning var generelt på det jævne, når det kom til sild. Til gengæld forstod de lokale gymnasiepiger at feste!

SCOREMULIGHEDER: ***
Pigerne er ofte imødekommende, men regn ikke med at få noget med hjem uden benarbejde. De lokale tøjbaroners døtre ved, hvad de vil ha'. 

I ALT: ***
Hedebyen har et fornuftigt udvalg af vandingshuller, der næsten uden undtagelse ligger på gågaden eller et par meter ved siden af. Trods det pædagogiske tiltag manglede aftenen lidt pep fra den lokale ungdom, der måske lå og sov på Sunny Beach netop den juliaften, M! kiggede forbi.

WEBADRESSER:
www.daisy-herning.dk
www.peppers.dk
www.spyclub.dk
www.vankok.dk
www.murphyspub.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt