Magasinet M!

Er det her verdens værste morfar? Se, hvad han gav sit uskyldige barnebarn

En morfar fra den amerikanske stat Arizona kan måske kalde sig for verdens værste af slagsen. Det fik hans barnebarn at føle forleden...

Er det her verdens værste morfar? Se, hvad han gav sit uskyldige barnebarn

Et besøg hos morfar forbindes normalt med slik, hygge på sofaen og lidt bold i baghaven. Men den 53-årig mand Paul Armand Rater fra den amerikanske stat Arizona har helt misforstået sin rolle som hyggespreder.

Søndag blev han anholdt og tiltalt for at have kørt sit femårig barnebarn ud i ørkenen, hvorefter han efterlod hende alene med en skarpladt kaliber 45-pistol og med beskeden om, at den lille, uskyldige pige skulle skyde 'enhver slem person', der måtte nærme sig hende. Det skriver engelske Telegraph.

Men hvorfor smuttede den ansvarsløse morfar fra sit lille barnebarn. Jo, det gjorde han såmænd for at få sig et par drinks og nogle cheeseburgere, mens barnebarnet sad alene tilbage med den ladte pistol i skyggen af et træ midt i ørkenen, lyder indrømmelsen fra Paul Armand Rater ifølge Maricopa County Sheriff (politi i Maricopa-amtet) Joe Arpaio.

Det hele begyndte med, at morfaren og hans femårige barnebarn havde være ude på en køretur i hans pickup-truck. Fire timer senere blev hun meldt savnet.

Ifølge morfaren gik trucken i stå i ørkenen vest for Phoenix i staten Arizona, hvorefter han og barnebarnet forlod bilen til fods. Men da pigen blev træt i bentøjet, som små piger jo gør, når de går i en ørken, efterlod han hende under et træ med den ladte pistol og ordren om at skyde dem, der måtte nærme sig. 

Timer senere blev manden set i en butik, hvor han fortalte en politibetjent, at bilen var brudt sammen, og pigen var ladt alene tilbage i ørkenen, fordi hun ikke kunne gå mere. Men inden da havde han åbenbart fundet til tid at kværne både burgere og drinks. 

Heldigvis blev pigen fundet senere samme aften efter morfarens indrømmelser. Det var pigens mor og en brandmand, der trådte til og fandt hende i ørkenen med pistolen i hånden. Her forklarede hun, hvad morfaren havde sagt og gjort.

Den forfærdelige morfar står nu tiltalt for børnemishandling og for at have truet den offentlige sikkerhed ved at overdrage en ladt pistol til en blot femårig pige.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce