Magasinet M!

Europas største sexfestival bliver snart afholdt

Hvor festivalen afholdes er stadig hemmelig - indtil ugen førDen største sex festival i Europa, efter sigende, løber snart af stablen i England. Der skulle være solgt over 700 billetter, og det bliver altså den største tilslutning festivalen har haft. 

´Swingfields - Aurora´ er en kæmpe, udendørs sexfestival for dem, som er i swinger-miljøet. Festivalen afholdes fra den 4. juli til den 7. juli - i år. 

Billetterne koster £170 for et par (1400 kr.), men kan også koste helt op til £415 (3500 kr.), hvis man gerne vil have det lidt mere glamourøst og lækkert.

Hvor afholdes festivalen så henne? Det er stadig en hemmelig, selv for dem som har købt billetterne, og afsløres først dagene op til. 

Udover at være en sex festival, ja, så er det faktisk ret meget lig alle andre festivaler. Du kan få en seng i et lækkert telt, du kan bo i et telt sammen med andre par og meget andet luksus - som fx et bad efter en lang nat.. Det er også en festival, hvor man ikke sover så meget om natten. Så igen, ligesom alle andre festivaler hen over sommeren. 

Organisatørerne af festivalen har bl.a. været ude og sige:

"Vi er SÅ glade for at kunne fortælle jer, at den næste SWINFGFIELDs Festival - Aurora - vil blive afholdt den 4.-7. juli 2019. Festivalen vil arbejde med alle livsstilsgrupper, også LGBT-communities. Vi arbejder på at give jer den BEDSTE Swingfields weekend nogensinde. Vi har luksus badefaciliteter, og tilbyder nu også et campingområde, hvor der er sørget for elektricitet - det eneste I skal gøre er at slappe af". 

Hvor meget festival gæsterne får slappet af, det melder historien ikke noget om. Men, så længe de har det sjovt. 

ANNONCE
Foto: SWNS - Europas største sexfestival bliver snart afholdt Foto: SWNS
Del

Seneste nyt