Magasinet M!

Få sex til at føles bedre: Frys din penis med flydende nitrogen

Nej tak!Der findes mange måder at optimere dit sexliv på. Eksempelvis ved at hjælpe lidt mere til med de huslige pligter derhjemme, eller hvis du anskaffer dig et af de vanvittige stykker sexlegetøj, der findes derude. Den seneste ting, folk rent faktisk er begyndt at gøre, er at fryse deres skridt ned med flydende nitrogen.

Det er wellness-centret Cryotherapy UK i Manchester, England, der har den særlige service kaldet "Love Mist", hvor du får sprøjtet kalorius til med den flydende kvælstof i en halv time. Ifølge centret skulle det øge blodgennemstrømningen og booste endorfinerne. Tak, men nej tak!

Det skriver avisen The Sun.

- Når temperaturer under frysepunktet dækker huden, vil det pludselige fald af varme stimulere temperatur-receptorerne, lyder det fra kurbadet selv, som opfordrer alle til at få sprøjtet deres manddom til med -160 grader kold nitrogen.

Efterfølgende, når din penis bliver super-frossen, vil dine blodårer snøre sig sammen, og dit blodtryk stige, hvilket så fører til den øgede blodgennemstrømning.

ANNONCE
iStock - Få sex til at føles bedre: Frys din penis med flydende nitrogen iStock

Behandlingen, som koster små 450 kroner, lover også et endorfin-rush. Måske de mener adrenalin-kick? Fordi vi tænker, at det at få sprøjtet flydende nitrogen på din ædle pakke formentlig er en skræmmende og ekstremt smertefuld fornøjelse.

På kurstedets hjemmeside skriver de også:
- Mens huden fortsat kommer til at føle nedfrysningen, vil kroppen sende signaler frem og tilbage til hjernen. Det fortæller hjernen, at hvis der er sket skade på vævet, skal den reparere det. Sammen med det øjeblikkelige endorfin-boost får det din hud på dine kønsorganer til at fremstå strammere, mere ungdommelig, klar og dynamisk.

Vi frygter mere, at manden eller kvinden, der udfører behandlingen på dig, glemmer tiden og kommer til at fryse penis i lidt for lang tid, så den til sidst splintres som glas. Det ville fandeme være nedtur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE