Magasinet M!

FIFA skrotter Messi - her er spillets nye frontfigur

EA Sport har løftet sløret for et overraskende valg af spiller til forsiden af Fifa 17, efter at kontrakten med den skandaleramte Lionel Messi er udløbet

Her er forsiden til FIFA '17

De seneste fem år har verdens måske bedste fodboldspiller, Lionel Messi, prydet forsiden af FIFA-spillet. Men nu er kontrakten med den agentinske troldmand, der tidligere på året blev dømt for skattesvindel, udløbet, og spil-giganten EA har i samarbejde med spillets fans fundet frem til Messis afløser, der kommer fra uventet side.

Mange profiler var i spil, og spilproducenten valgte at tage FIFA-fans med i afgørelse og oprettede en afstemning af de sidste fire finanlister bestående af: James Rodriguez fra Real Madrid, Anthony Martial fra Manchester United, Eden Hazard fra Chelsea og Marco Reus fra Borussia Dortmund.

Flere end 3,1 milioner FIFA-entusiaster lagde deres stemme, og nu er afgørelsen faldet. Den nye frontfigur for FIFA '17 bliver:

Marco Reus fra Dortmund

ANNONCE
FIFA skrotter Messi - her er spillets nye frontfigur

Overraskende valg?

Marco Reus er en eminent spiller, der især har gjort sig bemærket i hjemlandet Tyskland, hvor han blev kåret som landets bedste i 2012 og er udnævnt som kaptajn for storklubben Dortmund. Om valget siger senior producer for EA Sport FIFA, Nick Channon:

- Det er fantastisk at se, hvordan fans står bag deres favoritspiller - Marco spiller for en fantastisk klub, er underholdene at se på, og så er han meget populær i FIFA Ultimate Team, så det giver god mening, at fansne valgte ham.

Hovedpersonen er meget beæret over at blive valgt som repræsentant til verdens største fodboldspil:

- Jeg er beæret over at blive en del af den meget unikke gruppe af foboldspillere, der bliver afbilledet på et FIFA-cover, udtaler Reus. 

- Mest af alt er jeg ydmyg over, at fansne har valgt mig, og jeg vil yde mit bedste for at gøre dem stolte over min præstation på banen.

Selvom Reus er en virkelig god spiller, må det stadig siges at være et stort spring til forgængeren, der af FIFA blev kåret som verdens bedste i 2015, 2012, 2011, 2010 og 2009. 

Mange kunne også have troet, at EM-vinderen Cristiano Ronaldo kunne være blevet taget i betragtning, men måske kunne penge have haft en stor betydning i den forbindelse. 

Stjernerne Ronaldo og Messi kræver nok væsentligt mere i lønposen for at stille op som model end spillere som Reus, eller måske vil FIFA måske bare have mere alsidighed i fremtiden.

Ikke desto mindre synes vi, at det er forsfriskende at se en ny spiller på coveret, og måske de mange FIFA-fans i fremtiden fortsat vil få indflydelse på valget. 

ANNONCE
FIFA skrotter Messi - her er spillets nye frontfigur

FIFA '17 udkommer i september

Det nye FIFA forventes at komme på hylderne den 29. september, og spilproducenten har allerede annonceret, at der komme en række nye fede features, der kommer til at give dig endnu mere kontrol over spillet.

Se også de første indtryk af FIFA '17 her

Del

Seneste nyt