Magasinet M!

Fire kvinders take på Bøf & Blowjob-dag

B&B-dag, Valentins Dags paybackprojekt - for nogen en drøm, for andre en dato mejslet i sten. Men hvad siger pigerne til det?Den 14. marts er årets "Bøf og Blowjob-dag". Hvis du er nogenlunde velbevandret i vores univers, er du ikke i tvivl om hvad det er. Men hvis du er nytilkommen, så lad mig lige forklare det: B&B-dag er et modtræk til valentinsdag, der selvom den står i kærlighedens tegn, primært står i kvindens tegn - ud og spise fint, weekendophald, spa, massage, blomster - you name it, måske er du faldet i fælden - måske har du en sej kæreste der er pænt ligeglad. 

B&B dag er altså mandens modtræk, en dag hvor den står på forkælelse i form af røde bøffer og saftige blowjobs. Det er jo ikke en dum idé, bortset fra, at det bestemt ikke er noget der kun bør ske en gang om året. 

Men hvad siger kvinderne til det? Sexbloggerne fra Miss Grey har lidt forskellige meninger om dagen..

ANNONCE

Miss Felicity:

"Første gang jeg hørte om Bøf og Blowjob dag, troede jeg, at det var en joke. Men den er altså god nok, (i hvert fald hvis du spørger internettet). For den såkaldte mærkedag har faktisk sin egenofficielle hjemmeside.... Min mission med dette års Bøf og Blowjob dag er derfor at give Mr. Boyfriend hans livs bedste blowjob, som får ham til at afslutte i munden på mig. Jeg har derfor prøvet nogle forskellige teknikker af på forhånd for at blive klogere på, hvad der får ham helt op at ringe..." - Læs indlægget her.

ANNONCE

Miss Vanilla: 

"På trods af at vi ikke engang fejrede valentines day, hvor min ædlere del fik al opmærksomheden besluttede jeg mig for at han alligevel skulle oplevede en rigtig bøf og blowjob dag.

Jeg når dog ikke engang ind ad døren før han straks står klar splitternøgen og ihærdigt forsøger at putte pølsen helt oppe i mit ansigt… ivrigheden længe leve..." Læs videre her.

ANNONCE

Miss Lara: 

"Så er det endelig blevet tid til at forkæle din mand og ofre sig i mandighedens navn. Vi kvinder er til hverdag rigtige gode til at tage styringen og til både at sige fra og til ift., hvordan vi vil have tingene, når det eksempelvis gælder forhold og sex. Så hvad går der af os for at give lidt til manden den anden vej og for at give ham en dag, som er kun hans og hans alene?  Normalt er Bøf og Blowjob dag ikke noget som jeg går op i. Faktisk har jeg altid synes at det var et lidt besynderligt påfund. Så i år er den aller første gang jeg kaster mig ud i det og har tænkt mig at give den alt hvad jeg har..." Læs videre her.

ANNONCE

Miss Quinn:

"Som sex-blogger hos Miss Grey, ville man jo nok mene, at jeg burde have en lidt moderne holdning til netop denne dag, og selvfølgelig ville lade mig underkaste denne “fantastiske” dag! Men det er faktisk langt fra sådan jeg har det.. ...på trods af, at Mr. Grey er den perfekte mand, så synes jeg da ikke, at han kun skal forkæles med disse lækkerier én fucking gang i året?" - Læs planen til ende her. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE