Magasinet M!

Flammende hjerter # 3

En ung mand, en ung pige. To hjerter der slår i takt med samme hjerteslag.Han fulgte hende med øjnene da hun gik. Hvorfor havde han ikke rejst sig op? Taget hendes hånd, eller lagt armen omkring hendes skulder.
Flammende hjerter # 3
Han havde lyst til at følge hende hjem. Han havde lyst til at tale med hende. Han havde lyst til beskytte hende mod det mørke, hun skulle gå hjem i alene.

Han havde flere gange kigget på hende i de situationer, hvor hun havde siddet og talt med hendes veninder. Han havde forsøgt at fange hendes blik, de gange hvor hun havde siddet og kigget tomt hen over de andres ansigter. Hun havde smilet til ham, de gange deres øjne var mødtes, men havde derefter hurtigt vendt ansigtet væk igen.

Han rejste sig og gik hen til døren. Hun kunne ikke være nået at komme så langt væk. Han så hende sidde på bagsædet i en taxa, der holdte for rødt lys. Taxaens lys blinkende i venstre baglygte. Bilen drejede til venstre og forsvandt. Han blev stående i lang tid og ventede på, at se taxaen dreje rundt om hjørnet igen og komme tilbage.
 
De efterfølgende dage havde hun ofte tænkt på ham. Majbritt havde ringet til hende om mandagen og fortalt, at han havde stillet hende en hel masse spørgsmål om hende. Hvad havde han spurgt om? Ja hvor gammel hun var, og hvad hun lavede. Om hun boede hjemme og så videre. Majbritt havde følt, at han virkede interesseret i hende.
ANNONCE
Flammende hjerter # 3
Efterhånden begyndte de at komme i 'Kabyssen' næsten hver weekend. Var de der ikke om fredagen, var det stensikkert, de var der om lørdagen.
 
Engang imellem kom han der også. De var blevet en stor gruppe, og venskaber var ved at udvikle sig. Hun kunne mærke, hun var forelsket i ham. Ved nærmere eftertanke var hun begyndt at blive overbevist om, at hun var blevet forelsket i ham ved det første øjekast. Hans tiltrækning virkede magnetisk på hende. Hele hendes krop sitrede og hjertet galoperede, når han var i nærheden af hende. De havde endnu ikke rigtigt fået talt sammen, men hun følte hver gang noget intenst, når hun havde øjenkontakt med ham. Hun kunne læse mange følelser i hans øjne. Hun var ikke i tvivl om, at han godt kunne lide hende. Hun elskede ham. Hendes følelser blev pumpet rundt i hele kroppen for hvert åndedræt, hun trak, og for hvert pulsslag hendes hjerte slog.
 

Hun havde betroet sig til nogle af hendes veninder. For dem var det helt nyt, at hun betroede dem, at hun var forelsket.

Da de var omkring seksten år og begyndte at have kærester, havde hun stadig rendt rundt nede i gården og leget sammen med de mindre børn. De havde aldrig set hende som en konkurrent eller en rival til de fyre, de selv var småforelskede i og ønskede at være kærester med. Krista huskede, hvordan hun havde stået og råbt og banket på døren, at hun skulle komme ud, da hun havde sin første seksuelle oplevelse sammen med Bjarne nede i et af kælderrummene. 
 
I deres veninde gruppe var de seks piger. Alle sammen var de slyngveninder og var næsten altid sammen. Hun var måske så den, de fleste af dem betroede sig mest til. Hun var også den, der altid lyttede og kunne holde på nogle af de små hemmeligheder, de kun betroede hende. Engang imellem skete det, at hun ikke gad være med til nogle af festerne. Så plejede de nogle gange at ringe efter hende, så hun kunne komme og lave sjov og sætte lidt go og fut i festen.

Hun havde den mest fantastiske klukkende latter og var aldrig bleg for at optræde på slap line, så de engang imellem lå flade af grin. På én eller anden måde var hun nok den, hvis selskab de foretrak at være i. Både når de var kede af det, og når de var glade. Hun var god til at muntre dem op. Hun var der altid for dem og parat til at trække i nogle tove, hvis det var nødvendig. Hun var deres bedste veninde.
ANNONCE
Flammende hjerter # 3
Hun sad inde på sit værelse og ridsede i sin hud på venstre arm med en synål. Det var en uges tid siden, hun var startet med det. Nu havde hun pillet sårskorpen af og sad med synålen og ridsede lidt dybere ned i huden med nålen. Det skulle være hendes kærlighedssymbol. Alle de følelser hun ikke turde vise ham, skulle synliggøres på hendes arm. Hun sad og ridsede hans navns forbogstav (B) ned i huden. Nu var det vist godt nok. Det næste stykke tid skulle hun bare pille sårskorpen af, så der til sidst kunne komme et ar. Hun havde gjort det én gang før. Dengang hun var forelsket i Lars. Der var ikke nogen, der vidste noget om det. Det var nok også kun hende selv, der kunne se det lille fine ar, der viste et L på hendes arm.
 

Han havde flere gange talt med de andre drenge om hende. De havde klappet ham på skulderen og pænt hentydet, at hende var der ingen af dem, der gjorde sig nogle håb om at have en jordisk chance hos. Der var nogle stykker af dem, der følte sig tiltrukket af hende, og hun var den blandt pigerne, de bedst kunne lide. Hun var bare fuldstændig tillukket og utilnærmelig. Kiggede lige igennem dem, når de så på hende. Ikke at de følte, hun var kold - men for dem uopnåelig at kunne tø op.

"Vil du i kontakt med hende, må du finde ud af et eller andet overraskelses angreb, hvor du kan komme tættere på hende", havde Axel sagt til ham. Axel var indtil videre den eneste, han havde fortalt om hans følelser for hende.
ANNONCE
Flammende hjerter # 3
Han havde været ude og købe en CD. Da han var kommet ud af forretningen, havde han gået lidt rundt og kikket på de andre forretningers vinduer. Uden egentligt at se hvad der var udstillet i dem, for hans tanker kredsede. Han tændte en cigaret og inhalerede røgen dybt ned i lungerne. Langsomt begyndte han at gå. Han havde fået en tanke. Han var i færd med at træffe en beslutning om at føre den ud i livet.
 
De havde spist aftensmad, og hun var lige blevet færdig med at vaske op, da det ringede på døren. Hun åbnede døren og så ham stå udenfor. Hun blev helt befippet og forfjamsket, og rødmen steg som blussende gløder op i hendes kinder. Han smilede og sagde, at han lige havde været ude og købe en CD, og om hun havde lyst til at høre den?

De satte sig ind på hendes værelse. Hun prøvede at styre sine dirrende hænder, da hun forsigtigt lagde CD'en i anlægget.
 
Han sad der, og kun ti centimeter adskilte dem. Hendes krop var spændt som en flitsbue, og hele hendes sind summede som et hvepsebo. De sad og lyttede til musikken, og snakkede lidt om den gruppe, der havde indspillet den.

Hun hørte kun flygtigt efter musikken. Hun hørte sit eget hjerteslag, og det føltes som trommestikker mod hendes brystkasse.

Hun hørte hans stemme, og hun hørte hendes egen stemme svare. Hun genkendte ikke sin egen stemme.  Den kom ikke ud af hendes mund. Hvordan kunne hun tale, når hendes stemme var ved at blive kvalt i hendes hals. Om lidt besvimede hun sikkert af iltmangel. Eller hun druknede i alle de følelser, der var ved at oversvømme hende.

Kun ti centimeter adskilte dem. Hvis han rørte ved hende nu, vidste hun ikke, hvad der ville ske.
 
Forsættes...
ANNONCE
Del

Seneste nyt