Magasinet M!

Flammende hjerter # 4

Følelser taler et sprog som kun hjertet kan forstå.Han gik langsomt ned ad trappen og ud af opgangen. Da hun havde vendt pladen for at de kunne høre den anden side, havde han set såret på hendes arm.  Han havde tydeligt kunne se det lignede et bogstav. Bogstavet som hans navn begyndte med.

Flammende hjerter # 4
Han havde ikke kunnet forholde sig til hans følelser og tanker. Betød det bogstav det han håbede på? Det blev det ved med at rumstere i hans hoved. Han kunne ikke forstå, hvorfor hun havde gjort det?
 
De havde siddet tæt ved siden af hinanden, og han havde mærket varmen fra hendes krop. Han havde hørt hendes dybe vejrtrækninger, og lagt mærke til hendes urolige hænder.

Det var gået op for ham, at hun var en meget sky og genert pige. Hun virkede meget sårbar og skrøbelig. Næsten som en porcelænsfigur der ved den mindste berøring kunne risikere at gå i stykker.
Han havde kigget på hende og følt hun næsten var lige så gådefuld i de smil hun sendte ham, som Mona Lisa maleriet.
 
Han havde følt intimiteten som tusinde af nåle der blev stukket ind i hans krop. Fysisk havde han haft pirrende fornemmelser i hele kroppen. Hans sind havde kæmpet en indre kamp for ikke at røre ved hende. Instinktivt havde han fornemmet, at han ikke skulle gøre tilnærmelser til hende. For slet ikke at tale om, at fortælle, at han var forelsket i hende.

Han følte hun var forelsket i ham. Han kunne se det i hendes øjne. Han havde lyst til hun skulle hengive sig til ham. At hun ville slippe sine følelser fri af de blokeringer hendes generthed værnede hende med. Han ønskede at kærtegne hendes krop med hans hænders ømhed, og møde hendes læber i et langt dvælende kys. 
 
Den følgende weekend var hun sammen med veninderne på Kinesisk restaurant.
På et tidspunkt havde hun været sammen med Majbritt ude på dametoilettet. Der havde Majbritt fortalt hende, at hun havde været på diskotek sammen med Krista om fredagen og der havde de mødt nogle af drengene fra pubben, og han havde også været der.

Hun fortalte, at hun blandt andet havde talt med ham om hende. Han havde nævnt det sår han havde set på hendes arm, og ville gerne vide om hun vidste noget om det, og hvad det betød.
Krista havde fortalt ham, at hun havde sagt hun var forelsket i ham. Han havde fortalt hende, at han også var forelsket, men ikke vidste hvordan han skulle vise sine følelser, og var bange for at blive afvist.
Krista fortalte, at næste weekend havde de planlagt, at de alle sammen skulle på diskotek. Hun havde kigget vredt på hende, rusket hendes skuldre og sagt; at så havde hun bare at gå ud og danse med ham.
 
De var kommet tidligt og havde fundet nogle borde på første etage hvor der var plads til dem alle sammen. Neden under var der live optræden, - men ovenpå var der sat højtalere op, så de kunne høre musikken. I pauserne blev der spillet den samme musik begge stederne. Der var også et lille dansegulv ovenpå, men det var selvfølgelig ingenting i forhold til det nedenunder.
 
De havde siddet ved siden af hinanden de sidste par timer. De havde været ude og danse sammen, men uden at være i fysisk kontakt. Han ventede bare på der kom en sjæler, så ville han trække hende med ud på dansegulvet.
ANNONCE
Flammende hjerter # 4
Han ser hende folde sine hænder ind mod brystet mens hun trak vejret i et dybt suk og fremkom med et Åh... Han vidste med det samme det var det øjeblik han havde ventet på hele aftenen. Han måtte ikke forspilde chancen. Det var enten nu eller aldrig.
 
Åh... Hun elskede den melodi.
Hun mærkede hans hånd i hendes. Han trak hende blidt op fra stolen og hviskede ind i hendes øre: Han ville danse med hende nu. til den melodi.

Deres kroppe pressede sig tæt sammen ind mod hinandens. Han havde mærket hende stivne, men nu slappede hun helt af. Hengav sig til ham. De kunne mærke hinandens hjerteslag gennem tøjet. De slog i samme takt. Dansegulvet var deres Ø. Deres øde Ø, hvor kun de to eksisterede.
Isolerede fra omverdenen. - Isolerede i det hav af følelser der gennemstrømmede dem begge som de stod der, tæt omslyngede og kun følte hinandens nærhed.
Da melodien var færdig blev de stående helt stille. Ubevægelige som en statue af to mennesker der var smeltet sammen.

En ung mand og en ung kvinde. To hjerter der slår i takt med samme hjerteslag.
 
Og jeg som er fortælleren, så dem gå hånd i hånd ned ad en næsten mennesketom gade.
 
Kærligheden finder bo hos dem, der lukker den ind i hjertet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt