Magasinet M!

Fodboldfans: Sex nej tak!

Det står sløjt til på skibsbriksene rundt omkring, når der er EM i tv

Fodboldfans: Sex nej tak!

Hvis din kæreste for tiden er på charterferie i Spanien, har vi en god nyhed: 72 % af den varmblodede EM-nations sportsfans vil nemlig hellere se en god fodboldkamp end dyrke sex. Det tilsvarende tal for Holland ligger på 64 %, mens de sexglade portugisere ryster med bare 17 %. Så hellere sende din pige til Calella!

De opsigtsvækkende facts kommer fra den uafhængige forskningsenhed SIRC, der på vegne af EM-sponsoren Canon har interviewet mere end 2.000 fodboldfans fra Europa. Der er også blevet spurgt til, om den enkelte fan nogensinde har kysset eller krammet en fremmed under en kamp. Her kommer de tyske fans ind på en lidt ubehagelig førsteplads med 93 % ja'er, mens fanatiske sydlændinge som Italien og Spanien ligger på henholdsvis 79 og 72 %.

Når det kommer til noget så smukt som fans med Titanic-tårer, er portugiserne europamestre. 80 % af de adspurgte indrømmer åbent at have grædt til en fodboldkamp. Danmark er også med i undersøgelsen og ender -heldigvis - her på en suveræn sidsteplads med 44 %. Ifølge undersøgelsen følger danske fans i det hele taget ikke nogen specielle ritualer og ligestiller aldrig fodbold med religion. Til gengæld er vi imponerende stærke, når det kommer til viden om fodbold. 98 % af de danske fans søger nemlig dagligt information om deres hold, hvilket er Europa-rekord. Der er vist noget om det, når Morten Olsen siger, at Danmark har en nation af landstrænere siddende hjemme på sofaen.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE