Magasinet M!

Fra 'Trillebøren' til 'Sofaløftet': 5 sex-stillinger til at trænge DYBT ind i hende

Så skal du nok få hende til at smile.Fra 'Trillebøren' til 'Sofaløftet': 5 sex-stillinger til at trænge DYBT ind i hende

Synes du også, at missionæren er blevet en smule kedelig efterhånden? Og savner du en anden stilling, hvor du har kontrollen, mens hun samtidig skriger af nydelse? Så læs med her. Vi giver dig fem gode stillinger, der med garanti giver hende et smil på læben og kun øger antallet af jeres lagengymnastiktimer. 

1. Den actionfyldte 'Deep Impact'

Navnet er det samme som din yndlingsfilm fra 1998, dog helt uden samme slagkraft... eller... det styrer du selvfølgelig selv. Læg din udkårne på siden, løft hendes ben op og sæt dig ind over i en knælende position. Herefter kan du trænge dybt ind i hende, selv styre tempoet, og så er det samtidig en bonus for hende, hvis din bedste legekammerat har lidt venstresving.

ANNONCE

2. Trillebøren

Hvis du er klar på en udfordring, og både du og konen regelmæssigt går i fitness, må trillebøren lige være noget for jer. Den fungerer fuldstændig som den klassiske folkeskoleleg, 'Trillebøren', men her indebærer den bare nøgenhed og sex (det håber vi bestemt ikke, at den gjorde i folkeren). Skulle den alligevel blive for hård, kan du med fordel lægge hende indover sengen, men med bagerste del udover kanten. Den er ikke nem som nybegynder, men du vil ose af maskulinitet efterfølgende!

ANNONCE

3. Den langbenede hule

Stillingen her kræver en lille smule ekstra. Hun skal nemlig være den heldige ejer af et sæt lange stænger og samtidig en lille pude. Læg hende på ryggen med numsen henover puden, så hendes underliv lige løfter sig en smule. Herefter tager du 'de lange stænger' op over dine skuldre, og så er du ellers klar til at vise hende, hvem der bestemmer.

OBS: Du skal lige være lidt varsom. Pudetricket bruges også, hvis hun gerne vil være gravid. Du fatter måske mistanke, hvis hun alt for ofte efterspørger denne stilling.

ANNONCE

4. Bitilasana

Her er det en klar fordel, hvis charmetrolden har været til yoga en gang eller to, da den position, som kvinden skal indtage, også bliver brugt som et yoga-stræk. Hun placerer sig yderst på sengen i doggystyle-position, hvorefter hun presser numsen og sine skuldre op. Det giver et godt svaj i ryggen, og du kan derfor trænge langt ind i hende, mens dine hænder holder om hendes hofter. Tempo, hårdhed og antal klask står du for.

ANNONCE

5. Sofaløftet

Kast hende hen på sofaen, og træk hende godt op over armlænet. Herefter har du fint udsyn til det, det handler om, og du kan nyde synet, mens du støder godt og langt ind i hende. Stillingen benytter samme stil som pudetricket, men er en smule mere udfordrende og til dels også frækkere, da I bevæger jer lidt uden for soveværelset. 

ANNONCE

Kilde: Cosmopolitan

Del

Seneste nyt