Magasinet M!

Fræk forførelse

Sådan får du hende med på noget beskidt

Har du beskidte tanker, men en pæn pige som kæreste? Bare rolig - selv de dydigste damer kan overtales til frække sager - det kræver bare den rigtige teknik.

Skridt 1. Lidt litteratur.

Det er bestemt ikke sikkert, at din kæreste kan se det frække i en trekant eller analsex, når du præsenterer ideen. Men heldigvis er der mennesker i verden med større sprogblomster end dig. Forær hende en sexnovelle, hvor dit scenarie indgår. Fortalt rigtig - og gerne af en kvinde - skal din fantasi nok få gang i hendes tanker.

Skridt 2. Se en film

Når hun er begyndt at tænde en lille smule på din fantasi, kan I begynde at tænde på den sammen. Find en film, hvor din fantasi indgår og se den sammen som optakt til almindelig sex.  Men sørg nu for, at det er en pigevenlig film - og ikke- anal fuck-fest 7.

Skridt 3. Hold en opvarmningsaften

Tålmodighed er vejen til alt godt.  Skru charmen på en aften (du ved - stearinlys, massageolie, rødvin) men lad være med at gå hele vejen i din fantasi. Du skal bare introducere konceptet. Drømmer du om dominans - så nøjes med et bind for øjnene.  Vil du have gang i 2eren, så skal du nøjes med et par fingre.

Skridt 4. Accepter et nej        

Så er det nu. Den store aften. Lyset er dæmpet, skægget nybarberet og pigebarnet charmeret. Men ak, da I endelig kommer til sagen, vil hun ikke alligevel. Ja, du er pisse-skuffet - men det må du bide i dig. Presser du på, eller bliver du sur, kan du være sikker på, at der aldrig kommer en runde to med den fantasi. Bliver hun utryg og siger nej, så giv hende et langt knus og fortæl hende, at det bestemt ikke behøver at være lige nu.

Skridt 5. Sig tak.

En sød sms, morgenmad på sengen, et dybt kys. Gør hvad der virker for dig. Men husk. Nu mere du siger tak, des større er chancen for, at hun er frisk på at afprøve dine andre fantasier.

ANNONCE
Del

Seneste nyt