Magasinet M!

Frederik Strauss triumferer, Mikkel Hennings dominerer: MMA Galla Vol. 20 eksploderede i Glostrup

De 1200 mennesker, som mødte op i Glostrup Hallen, gik ikke skuffede hjem. De blev vidne til flere intense kampe, hjemmebanefavoritten sejrede og en stemningsfyldt aften.

En intens lørdag aften på Vestegnen blev forvandlet til en kampzone, da MMA Galla Vol. 20 indtog scenen og sendte både tilskuere og kæmpere ud på et uforglemmelig showrejse gennem brutale knockouts, intense dueller og et højt underholdningsniveau. Over 1200 fans mødte op for at overvære en aften, hvor stemningen nåede episke højder.

MMA Galla kunne for 20. gang cementerer deres status som en af de førende formidlere af kampsport på dansk grund - og 2024 markerede året, hvor dansk MMAs Godfather og grundlægger af MMA Galla, Otto Knudsen, kunne fejre sit 25-års jubilæum

ANNONCE
Strauss havde styr på publikum - og sit game. - Frederik Strauss triumferer, Mikkel Hennings dominerer: MMA Galla Vol. 20 eksploderede i Glostrup Strauss havde styr på publikum - og sit game.

Hjemmebanefavoritten Strauss stjal showet!

Frederik Strauss var en aftenens hovedperson – en klar hjemmebane-darling - og han levede fuldt ud op til forventningerne. I en af aftenens hovedkampe viste han, hvorfor han er en af de mest frygtede kæmpere i MMA. Da han til sidst sikrede sig sejren, eksploderede hele arenaen i jubel, og Strauss blev hævet op som aftenens ubestridte helt. Det var en præstation, der ikke kun sikrede ham sejren, men også en plads blandt de helt store navne i dansk MMA – hvor efterspurgte en titelkamp fra speaker Nick Barnø , og holder Strauss formen bliver det spændende om vi ser ham kæmpe om titlen i 2025. 

Vil du opleve de danske MMA mesterskaber og MMA Galla vol. 22 kan du købe billetter her 

ANNONCE
Michael Reali (tv) og Mikkel Hennings fight endte i tap-out - Frederik Strauss triumferer, Mikkel Hennings dominerer: MMA Galla Vol. 20 eksploderede i Glostrup Michael Reali (tv) og Mikkel Hennings fight endte i tap-out

Mikkel Hennings leverer en sjælden afslutning og udviser ultimativ sportsånd

En anden kæmper, der stjal rampelyset, var Mikkel Hennings. Hans kamp endte med et overraskende tap-out, der fik publikum til at gispe. Men dramatikken stoppede ikke der. Dommeren overså, at Hennings’ modstander havde tappet, hvilket skabte øjeblikkelig debat blandt tilskuerne. For det var Hennings som stoppede sine angreb og fortalte dommeren ”han har tappet”. Hennings efterlod ingen tvivl om, at han er en kæmper, der kan overraske – og levere varen under pres. 

Vi rakte ud til Mikkel Hennings efter kampen og han fortalte M! at kampen forløb som planlagt men han var ærgerlig over at der var opstået tvivl om hvorvidt Michael Reali ville fortsætte. Vi sad selv på forreste række og undrer os sammen med Hennings. Der var ingen tvivl om Reali ikke ville mere. 

ANNONCE
De finske kvinder i amatørklassen fangede publikums opmærksomhed - Frederik Strauss triumferer, Mikkel Hennings dominerer: MMA Galla Vol. 20 eksploderede i Glostrup De finske kvinder i amatørklassen fangede publikums opmærksomhed

Nordiske mesterskaber og professionelle kampe - intensitet fra start til slut

Mens de professionelle kampe tiltrak sig stor opmærksomhed, imponerede de Nordiske Mesterskaber også med en række kampe, der viste et teknisk niveau på højt plan. Især de finske kvinder i amatørklassen fangede publikums opmærksomhed og øjne med deres dygtighed og styrke. Aftenens program demonstrerede, at både amatør- og professionel MMA i Norden er i rivende udvikling.

ANNONCE
Kommetator Claus Elgaard og promotor Nick Barnø sørgede for at holde energien højt - Frederik Strauss triumferer, Mikkel Hennings dominerer: MMA Galla Vol. 20 eksploderede i Glostrup Kommetator Claus Elgaard og promotor Nick Barnø sørgede for at holde energien højt

Eventet bød også på gæsteoptræden og tilstedeværelse fra nogle af de største profiler i dansk MMA. Nick Barnø, der er promotor og medejer af MMA Galla, sørgede for at holde energien højt, både før, under og efter kampene. Samtidig var vores danske UFC-stjerne Nicolas Dalby med til eventet, hvor han fulgte kampene tæt og bidrog til den i forvejen intense atmosfære.

ANNONCE
Frederik Strauss triumferer, Mikkel Hennings dominerer: MMA Galla Vol. 20 eksploderede i Glostrup

Hvis du er blandt de mange danskere, der endnu ikke har oplevet den vilde stemning til et MMA-event, er vores råd til dig hvis du ikke har oplevet den intense stemning til et MMA-event – prøv det. 

MMA Galla turnerer hele landet og er i Nakskov den 28/09 og Odense den 26/10, hvor der igen er garanteret god underholdning , intense atmosfærer, et fedt show, og hårdtslående kampe, hvor der bliver kæmpet til det sidste. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt