Magasinet M!

Fyrer du raketten af for tidligt?

Nogle mænd – ikke dig, selvfølgelig – men nogle mænd har lidt problemer med at stå distancen i dobbeltsengen. Ja, de kommer simpelthen for tidligt. Måske ”kender du én”, der har prøvet det?

Hey piger, husk nu – Alt er relativt!

Hvis der er noget vi har lært af den gode Albert Einstein, så er det, at alt er relativt. Det gælder således også for begrebet ”tid” – så hypotesen om, at komme for tidligt er vel teknisk set oppe for debat. Er det ham der kommer for tidligt, eller hende der kommer for sent – og skal vi nu ikke bare hæfte os ved og glæde os over, at det dog trods alt var 50 % af parterne, der rent faktisk kom? Det er da en meget pæn statistik, er det ikke?

Det er ikke sikkert hun synes det, og det bringer os igen tilbage til hr. Einsteins berømte teori om, at alt er relativt.  Så når du fyrer raketten af relativt tidligt, ender du som regel også med en relativt skuffet partner.

ANNONCE
Fyrer du raketten af for tidligt?

Intimpleje til mænd

Det er klart, at der selvfølgelig ikke er nogen her på redaktionen, der lider af for tidlig sædafgang. Det er en myte. Og uanset hvad I har hørt, kære piger, så er det løgn. For tidlig sædafgang? Ha! Nej, nu må jeg bede om min himmelblå – og nej, ikke den lille himmelblå pille, der sikrer solid rejsning, for dem har vi selvfølgelig heller ikke brug for. Det er klart. Men øh… Vi kender én, som engang havde nogle problemer. Først kunne han ikke rigtigt få dilleren op på dupperne, og da den kom det, var det en rimelig kort fornøjelse. Undskyld – relativt kort fornøjelse, selvfølgelig!

Vores ven – som altså ikke er én her på redaktionen – har dog fortalt os, at man kan få noget, der hedder ”Stud 100”, der som navnet antyder, gør dig til lidt af en tyr. Det er en spray, som nedsætter følsomheden i dilleren, så den holder længere og dermed gør op med begrebet ”for tidlig sædafgang”. Hans viden om medicin af seksuel karakter og øvrig intimpleje til mænd er fascinerende, men han siger dog, at det er en af hans venners venner, der har haft nogle problemer, og at det er derfor han ved så meget om det. Det er klart!

ANNONCE
Fyrer du raketten af for tidligt?

Har du heller ingen problemer med for tidlig sædafgang?

Hvis du – ligesom os – heller aldrig nogensinde i dit liv har prøvet at komme for tidligt, så kan du betragte følgende som en indsigt i hvordan andre kan komme problemet til livs, så de kan holde ligeså længe i sengen som os. Ah okay, måske ikke helt så længe, det er klart – men længere end de kan i dag.

For at holde længere, skal du forsøge at ”snyde” dilleren på en måde, der burde være ulovlig ifølge div. FN konventioner. Det gælder nemlig om at stimulere sig selv (ja, onanere) og så hele tiden balancere på grænsen af en udløsning, men UDEN at komme. Det er rendyrket tortur, men hvis du har mod på at prøve så kan du måske opretholde lidt motivation ved at sætte nye personlige rekorder.

Hvad med dig selv? Kender du ”nogen”, der kommer for tidligt?

ANNONCE
Del

Seneste nyt