Magasinet M!

Giv hende fantastisk oralsex.

Sexolog Maj Wismann giver dig et par gode råd i denne artikel...

Maj Wismann - www.websexolog.dk - Giv hende fantastisk oralsex. Maj Wismann - www.websexolog.dk
At ligge der mellem hendes bløde lår, mærke hvordan hun vrider sig under dig, mens du presser dit ansigt hårdere mod hendes våde og ophidsede mis og lader din tunge cirkulerer rundt om hendes klit, mens hun langsomt begynder at sitre og ryste i hele kroppen

– DET er mange mænds hedeste og største drøm. Men virkeligheden er faktisk at rigtig, rigtig mange kvinder, har det helt utroligt svært med at modtage dine hede kys, slik og napperier, når du går ned på hende. Hun har svært ved at slappe af, læne sig tilbage, lukke af for tankerne og nyde. At give sig selv lov til at nyde er et af de største problemer i kvinders sexliv, og det eneste du ønsker er, at hun skal nyde, give efter og lade sig forføre af dine berøringer, læber og våde kys.
 
For at give hende fantastisk oralsex, som hun rent faktisk kan nyde og give sig hen til, er der lige et par ting du S-K-A-L vide om hendes mis.
 
1)      Psykologien i at hun nyder oralsex! Hun skal vide, at du nyder det! Jo mere du både i og uden for sengen kan fortælle hende, hvor lækker hun er dernede, hvor dejligt hun smager, hvor blød hun er, hvor smuk hun ser ud etc. Jo nemmere er det faktisk for hende at give sig hen og slippe alle frygttankerne om, du nu synes hun smager godt, om du nyder det etc. Og ja, det her skal ikke bare siges én gang. Det er mange gange vi snakker om der!

Sms hende dagen efter, når du har været ned på hende, men en fræk besked om, at du ALDRIG har nydt det så meget, at give en kvinde oralsex før. At hun er…. (fortsæt selv). Jo mere du roser hende for hendes mis, jo nemmere er det også med tiden for hende selv at tro på, at den faktisk er helt okay og dejlig, og så kan hun meget nemmere slappe af og nyde.
 
2)      Måske har hun tidligere haft ubehagelige oplevelser, for der er sku´ rigtig mange af jer fyre, der behandler vores mis, som I gerne vil have at vi behandler jeres pik – og det er altså i mange tilfælde lidt mere voldsomt end de fleste misse indehavere bryder sig om og måske er du stadig lidt for hård i dit arbejde.

Hvis du oven i hatten smider en dosis ”porno-effekter” ind i oralsexen, så er du da HELT sikker på, at hun bestemt ikke nyder det. Så hun kan faktisk også ligge og være helt utroligt anspændt, fordi hun bare venter på, hvornår du gør et eller andet som er skide ubehageligt (som f.eks. at stikke en et par fingrer op i hende INDEN hun er helt våd og klar). Og når hun er anspændt, så kan hun heller ikke give sig hen! Du er nødt til at behandle hendes mis, som DEN vil behandles, ikke som du tror, den skal behandles!

3)      Rigtig mange fyre fokuserer på klitten – og det er ganske forståeligt, for I bliver hele tiden bombarderet med, at det er den, der giver orgasmen, MEN, det er fordi mange kvinder ikke ved bedre!

Det er ganske rigtigt, at der ender 8000 nervebaner i klitoris, men læberne er i den grad også følsomme, og det kan virkelig betale sig at bruge både de indre og de ydre i legen, når du slikker hende eller når du blot rører hende dernede.

Der findes teknikker, som kan få hende til at få de vildeste orgasmer, hvor du faktisk kun berører klitten sekundært. Men mange tror fejlagtigt, at det KUN er klitten, det handler om og så ender man faktisk ud med, at den hurtigt bliver overfølsom, og at det bliver decideret ubehageligt for hende. Og gå aldrig på den som det første. Det svarer til, at hun gav dig et ordentligt GOK lige på pikhovedet!


4)      Leg med hende og prøv dig frem. Forstil dig, at du skal lokke orgasmen ud af hende og at du starter i 1 gear og derefter arbejder dig videre op i gearene. Får du ondt i tungen eller kæberne undervejs, så brug fingrene kortvarigt, men husk milde og bløde bevægelser. Det kan være en ide at lade en finger blidt strejfe området før anus. Det er helt utrolig følsomt, og mange kvinder tænder af på analsex, men synes det er pirrende at blive berørt der, ganske forsigtigt.

Når du mærker, hun er ved at komme, må du ikke stoppe i tempo, medmindre du vil trække pinen ud og forlænge legen. Men er hun på vej ind i orgasmen, så må du ikke stoppe. Så snart den er ovre eller ved at stilne af, så kys hende forsigtigt dernede, og drop tungelegen, for så er klitten i mange tilfælde helt utrolig følsom, og så kan det gøre umenneskeligt ondt, hvis en hård tunge lige skal se, om den kan lokke en orgasme mere frem, så hellere vente 3-5 minutter mens du aer, kysser og nusser hende blidt dernede.

- Maj Wismann – www.websexolog.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt