Magasinet M!

God swingerclub?

Hej Sabina! Mig og min kæreste har gået og overvejet om vi skulle prøve en tur i en swinger-club. Vi har prøvet at lede lidt rundt på nettet, men har ikke fået noget ud af det.

God swingerclub?

Ville spørge dig om du kender nogle i Kbh. eller evt. i Berlin, da vi ofte tager på en forlænget weekend derned. Ydermere vil jeg gerne vide, om der er aldersgrænse på, da vi begge er i starten af 20'erne og ingen af os er interesseret i at løbe rundt med gamle mennesker på vores forældres alder.

Hilsen Christoffer

Hej Christoffer!

Det var da en glimrende idé, at udforske nye former for sex sammen.

Der findes mange forskellige swingers-klubber i København, og det er svært at fremhæve en frem for en anden, da det varierer meget, om man er heldig og møder personer man kan tænke sig at være sammen med.

Aldersmæssigt er det nok generelt lidt ældre mennesker end jer, men igen, hvem ved? Hvis du vil styre skæbnen lidt mere, prøv evt. at lægge en profil op på scor.dk for at finde par i jeres alder, der også kan tænke sig at eksperimentere med swingerclub og lav en date med dem.
(Scor har i øvrigt deres egen klub, hvis det skulle være).

Eller kom til fetish festen ?Manifest?. Hver måned er der forskellige temaer, og i kan møde frisindede mennesker i alle aldre.

ANNONCE
Del

Seneste nyt