Magasinet M!

Guide: Kom godt i gang med sportsbetting

Har du længe tænkt, det kunne være spændende at begive dig ud i betting? Sportsbetting kan både være et underholdende og spændingsfyldt element til at gøre sportskampe eller sportsløb mere spændende og nervepirrende. Samtidig kan de være en interessant måde at få lidt ekstra penge på kontoen. Hvis du i forvejen sidder på kanten af sædet, når du ser sportskampe eller løb, kan betting være med til at forhøje denne spænding, når du også har penge på spil. Dog kan det være en rigtig god ide at lære lidt om betting, før du for alvor går i gang. Læs med og få nogle gode råd og ideer.

Sådan fungerer det

Betting kan fungere på mange måder, og det behøver faktisk ikke kun være sport, du satser penge på. Hvis du er interesseret i sport, er der mange forskellige sportsgrene, som du kan spille på. Amerikansk fodbold, fodbold, tennis, ishockey, basketball, cykling, dart eller motorsport er blot nogle få af de muligheder, der er derude. Når du så har besluttet dig for en sportsgren – lad os sige motorsporten Formel1, så skal du først orientere dig om, hvordan oddsene er for det, som du vil bette dine penge på. De laveste odds vil være dem, som der er størst sandsynlighed for, at der vil ske. Derfor kan du her heller ikke få lige så mange penge igen, som ved de andre former for odds.

Større ords er lig med større tilbagebetaling, men også større risiko

Så hvis du i Formel1 for eksempel spiller på ham der ligger forrest under mesterskaberne indtil videre, og han så faktisk vinder, får du færre penge, end hvis du havde satset på, at ham der ligger bagerst i mesterskaberne indtil videre vinder, og hans så faktisk vinder. Dette skyldes, at der er større chance for, at ham på første pladsen vinder det næste løb også. Altså jo større chance, jo færre penge. Inden du så kan gå i gang med at bette, skal du have fundet dig en bookmaker, som dit bet skal gå igennem. De fleste vælger en online bookmaker, da de så kan følge med i deres bet over nettet hjemme hos dem selv, hvilket er det mest fleksible. Det er en god ide at undersøge de forskellige muligheder, så du kan finde den hjemmeside, der passer bedst til dig og dine bettingbehov.

Det er altid en god ide at søge efter bonusser inden du opretter dig og starter, da du oftest kan benytte dig af en introduktions bonuskode. På sportbonuskode.dk kan du finde en stor oversigt over skarpe bonusser til diverse online bettingsider.
Inden du går i gang med sportsbetting, er det også en god ide at have sat penge til siden, så du ikke kommer til at tage penge til din hobby fra for eksempel dine faste udgifter. Du kan eventuelt sætte et fast beløb af til betting hver måned, præcis som du ville have gjort ved enhver anden hobby.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE