Magasinet M!

Han kommer for tidligt!

M!s sexguru Sabina hjælper et par, hvor fyren leverer for tidligtHan kommer for tidligt!

"Hej Sabina
Jeg er i et forhold til en fyr, som jeg er kommet fast sammen med i mere end to år. Han kommer meget hurtigt, når vi har sex, og det er begyndt at
irritere mig.

Jeg sætter pris på et langt forspil, men forspil er
efterhånden det eneste jeg får, og jeg når aldrig at komme. Han prøver at få mig til at komme inden vi har direkte samleje, men det lykkedes aldrig
for mig, fordi jeg ved, at han venter på, at jeg skal komme.

Har du et godt råd til, hvordan jeg kan slappe af og undgå at stresse mig selv og opgive orgasme? og yderligere hvad jeg/han/vi kan gøre for at min kæreste ikke får udløsning efter 5 ryk?

Med venlige håbefulde hilsner Marlene"

Søde Marlene

Det må vi få gjort noget ved. For det første ? pres og præstationsforventninger er det mest dræbende for et sexliv, så I må se at komme væk fra den rutine.  Det er nok ganske trist for din kæreste, at han ikke formår at gi? dig en orgasme ? men hvad har han prøvet?  Kan du få en orgasme alene hvis du prøver?  Har han prøvet med oralsex og evt. en vibrator? Jeg synes, at du skal vise ham, hvordan du nyder bedst ? og gør det til en slags leg. Prøv at binde hans hænder, før du går i gang, jeg lover det bliver en oplevelse for jer, I aldrig glemmer. 

Når han så finder ud, hvordan du vil have det, og du ikke bare ligger der og venter på, at han skal blive færdig, får I nogle bedre forudsætninger for bedre sex.  I kan også hjælpe ham med at holde udløsningen med en penisring, du trækker ned bag hans nosser. Dette lille styk legetøj for mænd er meget effektivt og ikke særligt dyrt.  Håber at du kommer godt i gang, og kan ?tage sagen? i egne hænder!

- Knus Sabina
Lust.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt