Magasinet M!

Her er 20 knald alle mænd skal prøve

Det kan måske blive lidt kedeligt, hvis sex altid skal foregå i soveværelset. Derfor giver vi dig her 20 ting, alle mænd bør prøve.Det kan godt være, at du og damen har det helt fint i de trygge rammer inden for soveværelsets fire vægge, men i længden kan det godt gå hen at blive lidt trivielt. Så hvorfor ikke udvide din horisont? Playboy har lavet en guide til netop dette, og vi har herunder samlet 20 af de kald, enhver mand bør prøve mindst én gang i livet.

ANNONCE
iStockphoto - Her er 20 knald alle mænd skal prøve iStockphoto

Trekant
En klassiker, men det er der nok en grund til. Enhver mand har helt sikkert fantaseret om at have to kvinder med under dynen. Og det kan man godt forstå. Dobbelt så meget af alting må give dobbelt så meget nydelse. Kan kun anbefales.

Udforskende sex
Prøv at gå efter kvinder med en anden kropstype, end dem du normalt kaster dig over. Hvem ved? Måske lærer du ligefrem noget nyt, hvis alt ikke er helt, som det plejer at være.

Udenlandsk
Tag på date med en pige, der ikke taler dansk. Hvis du kan charmere bukserne af hende på engelsk eller et andet fremmedsprog, så ved du, at du er charmerende og formentlig kan score, også selvom de tager på rejse langt væk. Sex er et universelt sprog, så mon ikke I nok skal kunne finde ud af den del?

Stærk pige
Dyrk sex med en kvinde, der er dig fysisk overlegen. Find en cross-fitter eller en, der dyrker kampsport, og prøv at få følelsen af, at det ikke er dig, der styrer tingenes gang i sengen. Måske du kan lide at blive sat lidt på plads?

ANNONCE
iStockphoto - Her er 20 knald alle mænd skal prøve iStockphoto

Ældre kvinderKast dig over en MILF. Kvinder, der har lidt flere år på bagen, har også mere erfaring. Og erfaring betyder forhåbentligt, at hun lige ved, hvordan en mand gerne vil have det.

Facebook-sexDu kender måske hende den søde, du engang arbejdede med, eller hende den lækre fra klassen, som havde en kæreste hele den tid, I gik i klasse sammen. Med Facebook og andre sociale medier er det nemmere end nogensinde at hooke op med folk fra sin fortid. Måske der gemmer sig guld blandt dine venner.

Hævn-sex
Du skal være hendes rebound. En pige, der lige er kommet ud af et forhold, vil super gerne hævne sig på sin eks. Og det kan være dit held, at hun gerne vil gøre det lidt frækkere for at glemme ham, hun lige har droppet.

One-Night-StandHer er vi ved en af dem, som de fleste nok har prøvet på et eller andet tidspunkt. Du møder en sød pige i byen, der er umiddelbar kemi, og du ender med at have en enkelt nat sammen. Og så var det ligesom det. Ude af øje, ude af sind.

ANNONCE
iStockphoto - Her er 20 knald alle mænd skal prøve iStockphoto

Biografen
Når du har inviteret hende med i biografen for at se den der film, hun gerne vil se. Det er sikkert en kedelig romantisk komedie, pocornene har du allerede spist, og derfor kan du måske godt få lyst til overspringshandle lidt. I mørket er der nemlig god mulighed for, at du kan slippe afsted med at lave lidt af det frække, hvis biografen altså ikke er alt for fyldt.

Sex for åbne gardinerDu har sikkert prøvet at gå på gaden en aften og hørt nogle, der var godt i gang. Men det kan faktisk være ret frækt, hvis du ved, at andre kan komme til at høre eller se dig og damen være i gang. Så overvej lige næste gang, om gardinerne bare skal forblive åbne.

Transportsex
Vi kender nok alle til Mile High Club, hvor det handler om at knalde, mens du er ombord på et fly. Men du kan også gøre det i en bus eller et tog. Der er bare noget frækt ved at benytte transporttiden til at få et godt knald.

BryllupssexTil et bryllup fejrer man kærligheden, og der er ikke noget som et bryllup, der kan gøre kvinderne helt vilde. Find en passende singlepige, og se, om I ikke kan finde på noget frækt at foretage jer, mens brudeparret hygger sig med kage og bryllupsdans.

ANNONCE
iStockphoto - Her er 20 knald alle mænd skal prøve iStockphoto

Offentligt stedHer handler det om finde et offentligt sted, hvor I måske/måske ikke vil blive opdaget midt i akten. Det giver en enorm spænding og kan være meget frækt, at I hele tiden har i baghovedet, at I ikke må lave for meget larm, mens I knalder. Vi foreslår stranden, en festival eller et offentligt toilet som oplagte steder.

30 minutters hook-upSelv om det minder om, så er det lidt noget andet end et one-night-stand. Her skal du bare ud og møde en pige et tilfældigt sted. Herefter skal I egentlig bare finde et sted og få det overstået. En quickie på et offentligt toilet eller lignende, og så var det bare det. I ses aldrig igen.

VideosexHer skal du selvfølgelig passe på, at filmen ikke falder i de forkerte hænder. Men det kan være enormt frækt, hvis I foreviger knaldet. Det er selvfølgelig en god idé lige at spørge om lov først, inden du hiver kameraet frem midt under akten.

Sex på jobbetDu kender det nok godt. Du har den der søde kollega, du nærmest dagligt flirter med. Når det så bliver julefrokost, så kunne du jo give det et forsøg. For det er frækt, hvis du finder et sted på jobbet og giver den en god omgang. Måske en kliché, men det er nok, fordi det er frækt!

Kammeratens søsterDin kammerat har altid haft den der søster, der ligesom bare altid har været der. Men en dag, hvor du ikke har set hende i årevis, så er hun pludselig blevet voksen og ganske interessant. Giv det chancen! Men husk ikke at sige noget til din kammerat...

ANNONCE
iStockphoto - Her er 20 knald alle mænd skal prøve iStockphoto

Motorhjelms-sexEn rigtig god idé er at tage damen med en tur ud et øde sted, parkere bilen og så eller bare at gå igang udendørs op ad bilens motorhjelm. Et godt tip: Sørg lige for, at den er kølet lidt af, inden hun planter røven!

Kørende blowjobNår I nu alligevel er ude at køre begge to, så kunne det jo være en god idé, hvis du lige overtaler hende til at tage den i munden. Der er ikke noget som at køre ned ad en landevej, mens du modtager et godt blow-job.

BagsædetDet absolut mest populære sted i bilen at have sex. Og man forstår det godt. Det er jo ligesom at have en transportabel sofa, der bare tigger om at blive brugt til et godt knald. Kør ud til et passende sted, og giv den så gas bag i bilen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt