Magasinet M!

Her er de 5 stjernetegn der har den største sexlyst

Vi siger ikke, vi tror på horoskoper. Men alligevel?Ahhhh, horoskoper. En ting, som vi her på redaktionen finder umådeligt dumt, men som alligevel interesserer enormt mange danskere. Men nu er det ikke, fordi vi vil plage dig med, hvordan din uge ser ud i forhold til kærlighed, økonomi osv. Men vi fandt det alligevel meget sjovt, da vi stødte på, hvilke stjernetegn der skulle være fuldstændig ustyrlige på lagnerne. Særligt, fordi den ene af vores praktikanters stjernetegn er at finde på listen herunder (vi nævner ingen navne).

For det er faktisk ikke alle stjernetegn, der har en høj sexlyst. I hvert fald, hvis man skal tro på de astrologer, der nu engang har besluttet sig for, at de ved noget om mennesker, ud fra hvornår de er blevet født på året. Fælles for disse fem stjernetegn herunder er nu engang, at de skulle være monstre i sengen. Og særligt udholdenhed skulle være en ting, de er rigtigt gode til. 

Tyren (20. april - 20. maj)

For Tyren handler det hele om at elske og røre, så det ikke så sært, at sexlysten her skulle være høj. Hvad enten du virkelig elsker din partner, eller du bare gerne vil knalde løs med en eller anden for en nat, kan din høje sexlyst - eller libido, som det også hedder - få dig til at fortsætte i timevis.

Det sensuelle er også meget vigtigt for Tyren. Så sex med dig hører nødvendigvis ikke til i den hårde ende af skalaen, men er i stedet ALTID fyldt med lidenskabelige kys, sensuelle berøringer og romantiske moves. Sex med dig er noget, som din erobring vil tale om i laaaaaang tid.

ANNONCE
Her er de 5 stjernetegn der har den største sexlyst

Løven (23. juli - 22. august)

Din flirtende og åbne natur er det, der hovedsagligt gør folk interesserede i dig. Du er ekstremt svær at modstå (og du ved det!), så du bruger det til at lokke partnere med ind i soveværelset for at give dem deres livs oplevelse.

Din passion for livet og kærligheden gør blot din libido endnu højere, hvilket gør en nat med dig endnu mere spændende. Du har også talent og er kreativ i dobbeltsengen, og du elsker idéen om at vise dine moves under sex. En ting, folk ikke kan sige om at have haft sex med dig, er, at du er kedelig.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)

Din selvsikre fremtræden får dig til at fremstå SÅ meget mere sexet over for dine partnere. Du er et af de eneste stjernetegn, som kan vende din aggressivitet til din fordel og få det til at fungere, når det kommer til sex. Du er kendt for din høje sexlyst, og alle flokkes omkring dig for at få et lille stykke med skorpion.

Du lever for at få livserfaring, og ja, det inkluderer at have hed sex, indtil du er tilfredsstillet. Din lidenskab i soveværelset fortsætter hele natten, hvilket gør dig til en uforglemmelig oplevelse. Dine partnere ved, at du ALDRIG skuffer i sengen.

ANNONCE
Her er de 5 stjernetegn der har den største sexlyst

Skytten (22. november - 19. december)

For Skytten handler det ikke om andet end at have det sjovt, hvilket gør dig til sådan en sjov person at have sex med. Din energiske personlighed tiltrækker en masse mennesker. Mennesker, der alle vil brødfødes af dine vibrationer.

Du er entusiastisk i sengen og altid frisk på at prøve noget nyt. Din høje libido gør det blot nemmere for dig at fortsætte en hel nat med det, du nu måtte have slæbt med hjem. Og du sikrer dig, at I begge får god sex ud af det. Du er en generøs person, hvilket gør, at sex med dig altid er fantastisk.

Vandmanden (20. januar - 18. februar)

Vandmanden bruger sine sociale færdigheder til hele tiden at tiltrække folk. Du ved, hvad der skal til, for at få andre til at interessere sig for dig, og du bruger det til din fordel. Og din evne til at kunne relatere til en masse forskellige personligheder gør det blot endnu bedre.

Hvad enten du har været i et forhold i lang tid, eller at du blot vil have det lidt sjovt en aften/nat, er sex med dig alt andet end ordinært. Du er altid game på noget anderledes i soveværelset, og din høje sexlyst får dine partnere til at komme tilbage til dig igen. Og igen. Og igen?

Kilde: Yourtango.com 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE