Magasinet M!

Her er den seneste vagina-trend hos kvinder - som "åbenbart" er en meget dårlig idé

Kunne man ikke have sagt sig selv det?Her er den seneste vagina-trend hos kvinder - som "åbenbart" er en meget dårlig idé

Har du været godt i gang med løjerne og tænkt: "Det kunne da i grunden være ret fedt, hvis Junior lige var pløjet ind i lyserød glimmer, når jeg trækker ham ud?". Så er dine bønner hørt.

Det amerikanske firma Pretty Woman Inc. har netop lanceret et nyt produkt. 'Passion Dust' er en slags intimitetskapsler, som helt basalt er fyldt med en masse farvet glimmer og glitter. Kapslen eller kapslerne, vi har ikke helt styr på, hvor mange der skal bruges, skal puttes ind i lillefrøkenen før eller under sex.

Kroppens naturlige væsker hjælper kapslen med at sprænge, hvorefter de væsker, der nu måtte være tilstede, vil være fyldt med farverigt glimmer. Lækkert, ikke?

Desværre for Pretty Woman Inc. lader det ikke til, at lægevidenskaben er helt med på idéen. Dr. Jen Gunter har skrevet et helt blogindlæg omkring produktet, hvor hun advarer folk om sikkerheden ved at bruge det. Indlægget hedder "Don't Glitter Bomb Your Vagina", og hun er ikke just imponeret.

- Bare fordi noget er sikkert for din læber, for eksempel lip gloss, betyder det ikke, at det er sikkert for din vagina.

Hun fortsætter og stiller spørgsmålstegn ved produktets sikkerhed:

- Er det muligt, at glitteren vil beskadige de naturlige og gode vaginale bakterier og dermed lede til infektioner? Det kan du tro. Hvilken påvirkning har det på den vaginale pH-værdi? Ukendt. Din vagina er måske selv-rensende og kan i de fleste tilfælde holde sig sund alene, så hvorfor prøve lykken med at stikke kapsler med farvet glimmer op?

Jeg er ret sikker på, at jeg ville føle mig en smule paf, hvis det pludselig står ud med lårtykke stråler af farvet glimmer fra missen. Først ville jeg nok føle mig som en helt for derefter kun at blive mødt med tanker omkring sexsygdomme, og hvorvidt jeg har været sammen med en naturlig langhåret eller et fabeldyr.

Pas lige på jer selv piger?

Herunder kan du se et produktbillede:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE