Magasinet M!

Her er din nye ubåds-yacht med helikopterplads og swimmingpool

Fordi en almindelig yacht bare er alt for kedelig...

Her er din nye ubåds-yacht med helikopterplads og swimmingpool

Er du også sindssygt rig og allerede træt af den lille 50 meters-"jolle", som du købte i sidste uge? Så har vi løsningen på dit problem. Du skal have en rigtig båd - nærmere bestemt en ubåd. De små yachts bliver ofte alt for hurtigt kedelige, og hvis du alligevel kan få fingrene i en med swimmingpool og helikopterplads, kan du jo ligeså godt slå til, ikke?

Et firma ved navn Migaloo designer ekstremt luksuriøse ubåde til dig og dine ekstremt rige venner, så I altid kan feste med stil. Ubådene er blevet designet i forskellige størrelser, der strækker sig fra 72 meter og op til hele 283 meter. Den mindste kan have 36 spisende, festende og overnattende gæster, så mon ikke, at du kan have en solid omgang festivitas i den største ved navn M7?

Migaloos ubåde er dog kun prototyper, men man kunne sagtens forestille sig, at de på et eller andet tidspunkt bliver ført ud i livet, når man tænker på, hvilke vanvidsyachts der ellers bliver lavet. I så fald vil vi gerne lægge bestilling ind på M7'eren. I hvert fald i vores drømme.

Se den i videoen herunder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt