Magasinet M!

Her er grunden til at denne 20-årige kvinde sælger sin mødom

Mød Katherine Stone. Hun er netop begyndt at arbejde på en af Nevadas berygtede, lovlige bordeller. Men ikke for at have sex.Her er grunden til at denne 20-årige kvinde sælger sin mødom

I 2014 mistede Katherine Stones familie alt. Deres hus i Seattle, Washington, brændte ned, og de havde ingen forsikring. En ting, der ifølge CNN gjorde, at de blev tvunget til fortsat at bo i de afbrændte ruiner.

Nogle dage efter stødte Stone på en Facebook-annonce for det lovlige bordel Love Ranch North Brothel, hvilket fik hende til at tænke over tingene.

- Wow, det er en chance for at fikse alt, der kan fikses, siger Stone til TV-stationen.

Og ja, nu har hun så sat sin mødom til salg. For mindst2,7 millioner kroner.
ANNONCE

Det var Dennis Hof, der ejer syv af Nevadas 19 lovlige bordeller, som gik med til at tilbyde den unge kvindes jomfruelighed - hvis han fik halvdelen af salgsprisen.

Logisk nok har Stones beslutning skabt en del kontroverser.

- Folk siger, at din første gang skal gøres af kærlighed. Men hvis du tænker over det, gør jeg det, fordi jeg elsker min familie, siger Stone.

Som skrevet er beløbet for Stones mødom i øjeblikket oppe på 2,7 millioner kroner - men hun venter stadig på at acceptere det endelige bud.

- Jeg venter på en mand, som jeg føler en forbindelse til, så oplevelsen kan blive speciel for os begge. Det handler ikke kun om penge, siger Stone til CNN.

ANNONCE

Mens hun venter på den rette, er Stone stadig under kontrakt med Dennis Hof, hvilket gør, at hun skal yde services til mænd, som søger andre oplevelser end sex.

Når det endelig bud blive accepteret, har Stone dog ikke planer om at forlade bordellet lige foreløbigt.

- Jeg forventer at arbejde på ranchen de næste fem år, da jeg gerne vil være advokat, slutter Stone.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce