Magasinet M!

Her er internettets 16 bedste sex-tips som med garanti sikrer dig en guddommelig aften på lagnerne

Behøver vi at sige, at det her er et must-read?Her er internettets 16 bedste sex-tips som med garanti sikrer dig en guddommelig aften på lagnerne

Der er god sex, og der er dårlig sex. Men så er der også den sex, der sender både dig og damen i den syvende himmel. Selvfølgelig er det sidstnævnte, vi nu skal have fat i. Fra tid til anden dukker der ting op på det store internet, som udelukkende har i sinde at hjælpe dig til at blive bedre til noget (læs: sex).

Reddit har brugere fra hele verden delt deres bedste sex-tips og -tricks i en tråd, så du selv kan prøve dem af hjemme i soveværelset. Vi har herunder samlet 16 af de allerbedste. Selv tak!

1: "Når du går ned på hende, stik da en finger eller to ind i hende, og lav forsigtigt "kom her"-bevægelsen med dine fingre - alt imens du slikker hendes klitoris blidt."
-P__Diddy

2: "Når du giver en pige finger, så prøv at rotere dine fingre eller bruge "kom her"-metoden i stedet for bare at stikke dem ind og ud som en sindssyg. Begge er meget effektive."
-Sly_Doug

3: "Glidecreme. Helt ærligt så er piger af og til bare ikke våde nok. Eller også har I været i gang for længe, og kondomet begynder at gøre ondt på hende. Tag en tube med glidecreme. Jo bedre det glider, desto bedre er 'turen'."
-monoxide_lullaby

4: "Forspil. Rør, pir, kys, og hvisk hende i øret. Kast dig ikke ud i at have sex med det samme, men hold igen. Sådan sikrer du, at temperaturen stiger, indtil I begge er der."
-toadking07

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE