Magasinet M!

Her får hun orgasme bag rattet ved siden af sin nye svigermor

Hvad kan overhovedet gå galt, hvis du giver din kæreste et par trusser med indbygget vibrator i? Dét her!Her får hun orgasme bag rattet ved siden af sin nye svigermor

At møde sin svigermor for første gang er en nervepirrende "fornøjelse". At møde hende for anden gang, hvor I skal spise middag sammen, er ikke meget bedre. Hvordan skal man agere, reagere og gebærde sig for at gøre det bedst mulige indtryk? 

Pranksteren Ryan Hamilton, der står bag YouTube-kanalen Hammy TV, har et noget utraditionelt bud. Han besluttede sig nemlig for at give sin bedre halvdel en særlig overraskelse, som han skriver i beskrivelsen til YouTube-videoen:

- Jeg gav hende nogle vibrerende trusser og fik hende til at prøve dem, men hun glemte alt om dem, og så tog vi ud for at spise med min mor. Hun fik næsten en orgasme foran min mor. Det var så sjovt at se hende prøve at skjule det.

Se den sjove og pinlige episode herunder:

ANNONCE

Hvis du er blevet inspireret af videoen ovenfor kan du købe din egen trådløse vibrator hos den danske online-shop sinful.dk.

Hamilton havde planlagt pranken ned til mindste detalje og lod sin kæreste køre til restauranten, mens han konstant blev ved med at aktivere de vibrerende trusser.

Mange personer har efterfølgende påpeget, hvor dumt og farligt pranken var, mens andre opfordrede Hamiltons kæreste til at gå ind i porno-industrien.

Svigermoren var højst sandsynligt briefet inden pranken og så lettere uforstyrret ud. Men fuck det, vi morede os gevaldigt, da vi så videoen for første gang, og anden gang og...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce