Magasinet M!

Historiens største Rock'n'Roll-fodboldspillere

Umiddelbart er det ikke rockstjerner, man tænker på, når fodboldspillere udtaler sig i tv. Men disse 11 kan altså godt fyre op for en skandale eller to!

Historiens største Rock'n'Roll-fodboldspillere

1. VINNIE JONES
Land: Wales
Klubber: Bl.a. Leeds, Chelsea og Wimbledon

Rock'n'roll: Vinnie Jones var en del af Wimbledons Crazy Gang, der med deres hårde spil i midten af 1990'erne spredte skræk og rædsel blandt modstanderne. Og Jones var den hårdeste af alle. Blandt hans små trick var at tage fat i bollerne på modstanderen, når dommeren kiggede væk, og hjælpe faldne spillere op ved at tage fat i håret under deres arme. Generelt var den i dag succesfulde skuespiller fuldstændig ligeglad med modstandernes helbred.

2. GARRINCHA
Land: Brasilien
Klubber: Bl.a. Botafogo og Corinthians

Rock'n'roll: Han var en af verdens absolut bedste driblere i sin storhedstid i 1950'erne og 1960'erne. Men hans vilde liv fyldte lige så meget i avisspalterne. Det er der nu heller noget at sige til, når manden blev alkoholiker som 14-årig, angiveligt mistede sin mødom til en ged, fik 14 børn med flere forskellige kvinder og døde af alkoholisk chok som 49-årig.

ANNONCE
Historiens største Rock'n'Roll-fodboldspillere

3. PAUL GASCOIGNE
Land: England
Klubber: Bl.a. Newcastle, Tottenham og Glasgow Rangers

Rock'n'roll: Den gudsbenådede midtbanespiller med kælenavnet Gazza levede det hårde liv med masser af slagsmål, alkohol og stoffer. Han pissede på ryggen af Erik Bo Andersen under træning i Glasgow Rangers, er blevet dømt for spritkørsel flere gange, end du kan tælle på en hånd, og ligner i dag noget, Keith Richards har kastet op.

4. PETER BEAGRIE
Land: England
Klubber: Bl.a. Everton, Manchester City og Bradford

Rock'n'roll: Da Beagrie spillede for Everton i 1991, var holdet på træningslejr i Spanien. Efter en bytur fik han et lift af en motorcyklist til hotellet, men da de nåede frem, tog han kværnen fra ejeren, kørte spritstiv op ad trapperne til hotellet og igennem glasdøren. Det kostede 50 sting.

5. GEORGE BEST
Land: Nordirland
Klubber: Bl.a. Manchester United og Los Angeles Aztecs

Rock'n'roll: Best er muligvis den mest rock'n'rollede fodboldspiller nogensinde. Han nedlagde damer på stribe, drak som et hul i jorden, sloges som en gal og døde til sidst af alkoholrelateret nyresvigt. Citatet: "I 1969 droppede jeg kvinder og alkohol. Det var de værste 20 minutter i mit liv" siger vist alt.

ANNONCE
Historiens største Rock'n'Roll-fodboldspillere

6. DWIGHT YORKE
Land: Trinidad & Tobago
Klubber: Bl.a. Manchester United, Aston Villa og Blackburn

Rock'n'roll: Udover et ægteskab med brystdronningen Jordan er Dwight Yorke mest kendt for en episode i 1998, hvor han sammen med Aston Villa-målmanden Mark Bosnich havde installeret et hemmeligt kamera i sit hus, der skulle filme deres seksuelle eskapader med fire villige pigebørn. De to spillere lavede måde thumbs up til kameraet og optrådte i dametøj, så da en The Sun-læser tilfældigt fandt videobåndet, blev forsiderne ryddet.

 
7. TONY ADAMS
Land: England
Klubber: Arsenal

Rock'n'roll: Under hele sin aktive karriere var Adams en solid forsvarsspiller, men han blev næsten mere berømt for sine endnu mere solide - og daglige - branderter. I 1990 fik han en fængselsdom på fire måneder for spirituskørsel.


8. FRANK WORTHINGTON

Land: England 
Klubber: Bl.a. Huddersfield, Leicester og Bolton

Rock'n'roll: Da Worthington i 1972 skulle skrive under på en kontrakt med Liverpool, dumpede han lægetjekket. Grunden? Forhøjet blodtryk - angiveligt som følge af overdreven seksuel aktivitet. Liverpools manager sendte ham derfor på ferie til Mallorca i en uge for at slappe af. Ferien brugte Worthington på at knalde endnu mere, hvorefter han kom hjem og dumpede endnu et lægetjek. Siden skrev han bogen One Hump Or Two om sine erobringer.

ANNONCE
Historiens største Rock'n'Roll-fodboldspillere

9. ANTONIO CASSANO
Land: Italien
Klubber: Bl.a. Roma, Real Madrid og Sampdoria

Rock'n'roll: Italiensk fodbold er fyldt med pomadehårs-playboys, men ingen når op på siden af Cassano. Problembarnet, der altid laver overskrifter, udgav i 2008 bogen Jeg Fortæller Jer Alt, hvori han fortæller, at han på 11 år har nedlagt 600-700 kvinder. Angiveligt fordi sex før en kamp er med til at forbedre hans præstationer markant.

10. MARK BOSNICH
Land: Australien
Klubber: Bl.a. Manchester United, Aston Villa og Chelsea

Rock'n'roll: Udover en lidt for stor trang til at sniffe snelignende pulver viste den australske målmand sig fra sin kontroversielle side, da han valgte at heile til Tottenham Hotspurs jødiske fan-fraktion Jewish Spurs. Mest rock'n'roll var han dog, da han overfaldt en fotograf uden for en stripklub. Dagen før sit bryllup.

11. CHRISTIAN KAREMBEU
Land: Frankrig
Klubber: Bl.a. Real Madrid, Sampdoria og Middlesbrough

Rock'n'roll: Karembeu var ikke på stoffer, han var ikke alkoholiker og han slog ikke folk ned. Til gengæld gjorde han en anden ting, som ellers kun er noget, rockstjerner formår: Han scorede den møglækre slovakiske model Adriana Sklenarikova (senere Karembeu) om bord på et fly. Sådan!

ANNONCE
Del

Seneste nyt