Magasinet M!

Hold længere!

Sådan træner du til den ultimative sex-marathonHold længere!

Går der lidt for tit to ryk og en aflevering i den, når du har sex? Så læs her hvad du kan gøre ved det.

1: Drik dig en lille smule fuld. Men ikke for meget, for så kan du slet ikke noget. Men lidt alkohol sløver nerverne i dilleren, og gør at du kan holde længere.

2: Tag en spiller lige inden. Måske går der lidt tid inden du er kampklar igen, men den tid kan du jo bruge på at gøre hende glad. Hun vil elske dig for det.

3: Tænk på en vildt grim kvinde. Måske lignede din gamle tysklærer en mellemting mellem Mike Tyson og en fyldt støvsugerpose? Så tænk på hende imens, men ikke så meget, at du mister gejsten.

4: Køb en penisring. Også kendt som en cockring. De kan fås for en halvtredser i de fleste pornobutikker, og de er ret effektive. De giver en vældig fin og strunk rejsning, samtidig med at de lukker lidt af for blodtilførslen, og forsinker udløsningen. Sørg endelig bare for, at materialet er elastisk nok til at du kan få den af igen. Gennemsigtig jellyplast er godt.

5: Køb kondomer med en smule lokalbedøvende creme. For eksempel er kondomet Performa behandlet med Benzokain indvendigt, som bedøver kalorius en smule, så man holder længere. Køb Performa her.

6: Træn dig selv op til at kunne holde længere. Det kræver øvelse og tålmodighed, men teknikken er nem - og den virker! Metoden kaldes for start-stop teknikken. De viljestærke kan gennemføre træningen selv, mens andre nok vil få mest ud af at træne med en kæreste. Sådan gør I: Du ligger på ryggen, mens hun giver dig et håndjob. Når du er lige ved at komme, siger du til, hvorefter hun stoppe og holder stramt om pikhovedet indtil begejstringen aftager lidt. Dette gentages 3 gange, og først 4. gang får du udløsning. Det giver også meget intense orgasmer. Læs mere om teknikken her.

7: Husk at det meste sikkert handler om præstationsangst og at du er nervøs eller genert. Når du lærer hende bedre at kende, er det temmelig sikkert slut med hurtige afleveringer. Det ved hun også godt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt