Magasinet M!

Hvad giver man hende i julegave

Det store spørgsmål dukker snart op. Hvad skal hun have i julegave?Der er et stykke tid til vi skal begynde, at spekulere på julegaver. Men tiden går stærkt, enhver mand med respekt for sig selv, klør sig i nakken når vi når til december. Mænd er ganske enkelt ikke indrettet til, at skulle spekulere på gaver, så derfor vil jeg nu hjælpe jer lidt på vej, med nogle ideer, der måske vil glæde kæresten den 24. december.

Det er meget forskelligt, hvor meget man kan ofre på hendes julegave. De fleste har forældre, søskende og venner der også skal begaves. Hvis man er på SU, er elev eller ikke har så mange penge, fordi det hele går til husleje i en fed lejlighed, skal man være omhyggelig med sine gavevalg.

Lad for guds skyld være med, at købe en kaffekande, tallerkner eller sengetøj. Det er alt for -kvinde, bliv i køkkenet agtigt-.

Du kender sikkert din kæreste ret godt, og dermed kender du også hendes smag. Noget lækkert undertøj gør enhver pige glad. Hvis du ikke kender hendes størrelse, så "undersøg" det næste gang I er sammen. Det skal selvfølgelig ikke være alt for billigt, og ikke af bomuld. Hun er jo ikke en oldfrue, der skal varmes bare fordi det er vinter. Kig efter noget smart, sødt eller sexet. Det findes i alle prisklasser.

Anbefalet pris: 300,00 - 1200,00 kr.

Parfume kan alle piger lide. Hvis din kæreste bruger en mild duft, skal du selvfølgelig ikke købe noget der får hende til, at falde bag over, når hun åbner pakken. Og omvendt, bruger hun en stærk parfume, så gå efter en mellemting, ikke for for svag i duften, men heller ikke for stærk. Du kan altid få gode råd og ideer hos Matas, i Magasin og andre steder der sælger parfumer. Her vil du også kunne få vejledning i, hvad der er nyt på markedet.

Anbefalet pris: 250,00 - 600,00 kr.

Du kan også give hende noget meget personligt. Et billede af dig selv i sort/hvid, og selvfølgelig i en ramme, der passer til hendes soveværelse. Det koster en bondegård at gå til en fotograf for at få taget et Boudoirfoto, eller et erotisk foto. Men du kan gøre det selv med selvudløser eller få en ven til, at hjælpe dig. Tag et billede, af dine bedste sider, lad være med at tænke på baggrunden og farverne, bare motivet er godt. Send billedet til mig

så jeg kan lægge ny baggrund på, ændre farver mv. Så får du det retur med en vejledning i, hvordan du får det fremkaldt på professionelt fotopapir.

Pris, afhængig af størrelse og antal: 20,00 - 50,00 kr. + ramme

Piger elsker at blive forkælet og nusset om. Så et gavekort til massage, manicure eller hudpleje, går du aldrig forkert i byen med. Markedet er ved at eksplodere med klinikker der tilbyder denne form for pleje, så se se dig godt for, før du køber et gavekort, som hun evt. kan bruge så hun bliver lækker til nytårsfesten.

Pris: 500,00 - 1500,00 kr.

Er du og kæresten til intime fælleslege, er en dildo måske sagen. Du skal ikke regne med, at hun pakker den op den 24. sammen med moster Olga, men I får helt sikkert fornøjelse af den når julen er overstået. Lad være med, at købe en af de der hårde tingster til en 100-lap.

Anbefalet pris: 200,00 - 400,00 kr.

Smykker er nok meget ordinært, men ikke desto mindre er piger vilde med guld og sølv. Det er op til dig, at krybe uden om det traditionelle. Køb evt. en halskæde eller en ring, hvori du får graveret et kælenavn, jeg elsker dig eller noget andet, der passer til din kæreste.

Anbefalet pris: 400,00 - 800,00 kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt