Magasinet M!

Hvad hendes drink betyder

Hold godt øje med, hvad pigerne bestiller i baren. Det er en genvej til lettere scoringer

Cosmopolitans   Hvad hun tror, det betyder: Jeg har både stil og penge, og jeg kan lide mine drinks, som jeg kan lide mine mænd - stærke, men søde.

Billige øl   Hvad hun tror, det betyder: Jeg behøver overhovedet ikke dyre drinks for at more mig. Det er så plat, når fyre tror, at piger bare vil ha&rs...

ANNONCE

Dyre øl   Hvad hun tror, det betyder: Ej, hvor er der bare meget kuldioxid i den her belgiske trapist øl, men den er selvfølgelig stadig langt bedre end en Br...

Vin   Hvad hun tror, det betyder: Jeg er bare langt mere sofistikeret og har langt mere klasse, end alle de andre billige ludere i den her lorte-bar.  

ANNONCE

Shots   Hvad hun tror, det betyder: Jeg har fødselsdag i dag!   Hvad det i virkeligheden betyder: Jeg ...

Vand   Hvad hun tror, det betyder: Du skal ikke prøve at score mig, hvis du er fuld.   Hvad det i virkeligheden betyder:

Asti   Hvad hun tror, det betyder: EJ, hvor er det bare cool at drikke champagne og tænk, jeg vidste ikke engang, det var så billigt.  

ANNONCE

Cult Shaker   Hvad hun tror, det betyder: Jeg er en crazy party-tøs med masser af fut i. Kender du ikke et sted, hvor der er en vild morgenfest?  

Del

Seneste nyt

Annonce