Magasinet M!

Hvad mener kvinderne? #1

Om sexstillinger, turn-ons/turn-offs m.m.Jeg har spurgt fire kvinder om hvad deres favoritstillinger er, hvad de tænder på og hvad de absolut ikke tænder på. Udover det har jeg bedt dem beskrive hvilken kendt de helst ville forføre og hvordan de ville gøre hvis de fik 10 minutter til det.

Chistina 18 år:

Turn-on's...

Jeg tænder på at en fyr virkelig gør noget ud af at tænde en og virkelig går op i at du som kvinde også får noget ud af det. Jeg tænder personligt på smæk, jeg ved ikke, men det får virkelig blodet til at køre rundt i kroppen, jeg kan godt lide sådanne nogle lidt halv-kinky ting som f.eks. brug af håndjern eller noget...

Turn-off's...

Et turn-off er først og fremmest hvis han kun tænker på sin egen tilfredsstillelse, så gider man bare ikke være tilstede. Jeg synes personligt at det er et turn-off hvis han tænder på "dirty words", sådan noget er slet ikke mig! Og ellers kunne det også bare være noget almindeligt som hygiejne, hvis han lugter, virker rigtig beskidt eller er meget ulækker ved pikhovedet, det er turn-offs!

Bedste...

En af de bedste stillinger i sengen synes jeg helt sikkert er doggy style hvor han trænger rigtig dybt men ikke analt. Pigen ovenpå fyren er også rigtig god så kan man selv styre tempoet og hvor langt han skal komme ind i en. Samt man kan også drille ham lidt...

Værste...

Jeg bryder mig ikke om doggy style i form af anal sex, det er ikke noget for mig, har prøvet det men det er jo hver sin smag. Ellers skulle det nok være en eller anden pinlig stilling fra tantra-bogen. Det er ikke fordi jeg ikke frisk på noget nyt, det er nu bare det der med hvordan man nu ser ud i de forskellige stillinger!

Den Kendte

Hvis jeg skulle forføre en kendt på 10 minutter ville jeg nok starte med at sende nogle forførende blikke, sådan stille og roligt i starten. Måske danse noget udfordrende ude på dansegulvet og selvfølgelig sikre at han ser mig. Derefter opbygge noget mod og prøve at komme i kontakt med ham, snakke lidt med ham og så prøve at få en drink ud af ham.

Ham jeg allerhelst ville forføre af de kendte, skulle helt sikkert være Johnny Depp, han er jo en dejlig fyr og ser ud som om han er meget nede på jorden.

Kolf 15 år:

Turn-on's...

I sengen tænder jeg på, at min fyr kysser min mave. Og sex, hvor begge parter ligger på siden er også bare helt vildt lækkert. Hvis pigen ellers er smidig nok til at få benene op om nakken på fyren. Så kan det simpelthen ikke blive bedre. Missionærstillingen er også nice, hvis den bliver udført på den rigtige måde. Jeg tror ikke, der er en stilling, jeg ikke kunne finde på. Det eneste, jeg ikke kunne finde på, er analsex. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg væmmes ved tanken. Én af mine homoseksuelle venner afskrækkede mig også helt, da han en dag sagde til mig: "Første gang jeg gjorde det med en fyr, havde jeg det som om, at jeg skulle skide og kaste op på samme tid". Men jeg ved det ikke. Jeg kunne ikke finde på det. Folk skal vel bare afprøve grænser. Kunne man få en pik ind i øret, havde folk da sikkert også prøvet det.

Turn-off's...

Analsex .. tja - bare tanken om det, er et turn-off i sig selv.

Der er dog også andre ting, der bare er så hårde turn-offs, at man tænker "Jesus Christ, kom med en hvilebænk!". Provokerende meget øjenkontakt kan være uudholdeligt. Og når fyren nærmest tvinger pigens hoved og hænder ned til hans bedste ven. Det kan man da ikke bare gøre?!

Den Kendte

Hvis jeg havde 10 minutter til at forføre en kendt person, ville jeg højest sandsynligt vælge at forsøge at forføre Lars Kaalund. Bare nusse hans hår og kæle for hans bedste ven med mine hænder og fødder. Hvis vi var alene, vel at mærke. Ellers bare tale med smørstemme og snakke "dirty stuff", og bide mig selv lidt i læben.

K 19 år:

Turn-on's...

Hvis en fyr virkelig skal tænde en pige i sengen, tror jeg det handler meget om at få godt kog under kedlen, dvs. forspil. Ikke at det nødvendigvis behøver at være flere timer langt, men der er altså ikke noget værre end en fyr som "går i gang" ligeså snart han er klar, uden at tænke på hvad pigen har lyst til. Hvordan jeg bliver tændt er nok ret forskelligt, men at man tænker på at glæde den anden part er vigtigt.

Det er også vigtigt at koncentrere sig om hele kroppen, frem for blot bryster og fisse.

Turn-off's...

Jeg ved ikke lige hvad jeg vil karakterisere som et absolut turn-off. Det er selvfølgelig aldrig rart hvis man kan se på fyren, at man i realiteten bare er lørdag aftens hurtige erstatning for højre hånd.

Bedste...

Min personlige yndlingsstilling er at pigen rider på fyren. Det er den eneste stilling jeg har fået skedeorgasme ved, under samleje. Ellers kan jeg også godt lide når man svinger fødderne op på skuldrene af fyren under missionærstillingen, eller doggy.

Værste...

Der er én stilling som jeg måske har lidt betænkeligheder ved at udføre, nemlig at ride fyren "baglæns", dvs. med hovedet mod hans fødder. Kan ikke lide tanken om at min røv skal være midtpunktet i hans synsfelt. Derudover har jeg som mange piger det nok lidt svært ved at fyren skal være nødt til at løfte mig op, som nogle stillinger kræver.

Den Kendte?

Jeg ved ikke hvilken kendt person jeg ville forføre, og da slet ikke hvordan...

RavenClaws 24 år:

Turn-on's...

En fyr kan jo gøre mange ting i sengen der alt efter den enkelte fyr kan være lige præcis det rigtige. Der er ikke noget mere fjollet end en lille spinkel knægt der gerne vil være dominerende, eller et stort muskuløst væsen der bare gerne vil have smæk og kaldes beskidte ting. Så det kommer meget an på fyren, men personligt foretrækker jeg jo nok at en mand kan tage styringen i sengen, ikke at han skal lave det hele, men at man i hvert fald bare et sted i dagligdagen har styr på de gamle kønsroller.

Turn-off's...

Et turn-off i sengen, det ved jeg egentlig ikke, men igen; det kommer meget an på den enkelte fyr, tag nu den spinkle knægt fra ovennævnte og forestil dig så at han begynder at ligge og snakke dirty - nej! Det duer bare ikke. Nogle mænd kan bare slet ikke snakke dirty uden at det bliver kliché og dumt at høre på - så det kan være et turn-off.

Bedste...

Nogle stillinger er bare bedre med en fyr med en stor pik, andre er bedre med en med en lille. Personligt foretrækker jeg nok doggy, igen, noget med kønsroller et eller andet sted, men også fordi det er en lækker stilling. Og tro det eller ej, missionær er faktisk stærkt undervurderet, der er jo ingen der siger at tøsen bare skal ligge stille som en anden karklud!

Værste...

Til gengæld er jeg ikke synderligt meget for 69"eren, jeg kan simpelthen ikke koncentrer mig, og hvis ikke jeg kan det, så bliver det jo alligevel sådan et halvhjertet forsøg, og så vil jeg sku egentlig hellere bare give en fyr et blowjob og så vente med det andet.

Den Kendte

Hvis jeg havde 10 minutter til at forføre en kendt fyr, er der ingen tvivl om at jeg ville vælge forsangeren fra Type 0 Negative, Peter Steele - den mand er alt for lækker (bare se hans playgirl centerfold billeder... rauw!

Hvordan jeg ville gøre det har jeg faktisk ingen anelse om, jeg plejer at være meget direkte med hvad jeg vil, så jeg tror faktisk bare, at når jeg var kommet mig over min forbløffelse over at være i hans selskab, blot ville foreslå ham sex, det er da en ærlig sag og uden alt for meget omsvøb.

THE END
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE