Magasinet M!

Hvad mener kvinderne? #2

Om one-nightstands?Jeg har spurgt nogle piger om hvad de mener om one-night-stands og og deres erfarringer med dette, her er hvad de svarede:

Sidse 20 år:

Har haft et enkelt rigtig one night stand. Det var et øjebliks begær, hvor det virkede rigtigt at føre det længere end blot kysse og kramme. Så vi gik hjem til mig og "legede". Det var ikke den store oplevelse, men det havde helt sikkert noget med fyren at gøre. I starten var det vildt spændende, man kendte jo ikke hinanden og vidste ikke hvad den anden kunne lide i sengen. Men selve sexakten bar præg af, at vi var unge og ikke kendte hinanden.

Først og fremmest af den årsag, at vi vidste vi aldrig ville se hinanden mere brugte vi kondom.

Havde dog en anden gang et "troede jeg" one night, men det kom til at vare i over 2 år! Dengang brugte vi også kondom i starten. De første 2-3 uger brugte vi det, og derefter blot p-pillerne. Vi vidste det skulle være os, og da han var jomfru og jeg kun havde haft to, hvor vi havde brugt kondom, så vi det trygt og godt at skrotte kondomet.

Tror at one-nightere bliver bedre jo ældre man bliver...

Mel 19 år:

Jeg er jomfru. Så en aften da jeg havde drukket mig rimelig stang Bacardi i byen møder jeg den her vildt dejlige fyr (det sys jeg i hvert fald på det tidspunkt.) Før jeg ved af det er vi sammen og jeg hiver ham med hjem i en taxa (og skrider fra alle mine venner...)

Yes mand, nu skulle det bare ske tænkte jeg. Nu skal den mødom tages! Vi endte inde i sengen men vi var begge så plakat stive at alt kiksede. Han kunne ikke få den ind, jeg lallede rundt osv. Det endte med at jeg først faldt i søvn under ham, og da jeg vågnede var han faldet i søvn med sin bedste ven i hånden. Virkelig et ynkeligt syn!

Næste morgen tænkte jeg bare FUCK da jeg så ham ved siden af, og skyndte mig at vække ham og smide ham ud med forklaringen at jeg snart fik gæster. (hmm..gæster halv 9 lørdag morgen?nej vel..)

Det var virkelig pinligt at skulle ringe rundt til vennerne og undskylde jeg var gået, og hvad fanden skulle man svare når de spurgte "var det godt?"...

Det aller værste var da et par dage efter da jeg skulle ud efter post. Gæt hvem postbuddet var...

Jydebassen 25 år:

Jeg har ikke været særlig god til at bruge kondom - heller ikke ved one night stands. Mange fyre har spurgt om vi kunne gøre det ude - og ja, jeg er gået med til det. Den dag i dag bilder jeg mig ind, at blev jeg single igen, ja, så ville jeg bruge kondom - men hvem ved?

Det har højst været den første gang, vi har brugt kondom.

Har kun haft fede one night stands.

Fx en gang jeg var i byen. Stod og kiggede på den her lækre fyr. I løbet af aftenen kom vi til at tale sammen og danse sammen. Han var bare så lækker - så alle mine principper røg den aften - for havde jeg fulgt mit moralske kodeks, skulle jeg have holdt mig fra ham - han var gift. Men jeg var fuld, liderlig og jeg synes han var så lækker - så jeg tænkte, hvad pokker. Vi lavede som sådan ikke noget "forkert" på diskoteket. Flirtede kun - men på den pæne måde. Han tog med hjem. Jeg var træt og frøs - han holdt om mig, kyssede mig og spurgte om vi skulle tage et bad sammen. Det var så rart, at være helt uden hæmninger (normalt går der lige lidt tid inden jeg hopper i bad med folk).

Bagefter badet fik jeg den helt store tur, massage og sex i timevis - virkelig god sex, alt for at forkæle mig. Dagen efter gik vi ud og spiste brunch sammen. Da vi gik hver til sit, sagde jeg, at han måtte hilse sin kone og sige tak for lån. (tror nu ikke han viderebragte min hilsen). Bagefter tænkte jeg, at han var en hver piges drøm men også en hver piges helvede. Den her ultimativt lækre fyr, der gjorde alt for en pige i sengen - men samtidig det største svin; han bollede jo udenom.

Fx en ganske almindelig mandag eftermiddag. Jeg skulle bare ned og have en øl i Nyhavn med en god kollega. Bag os stod to englændere, den ene var hamrende lækker. Vi kom til at tale lidt med dem - og de bød på en øl. Min kollega skulle til at hjem, men jeg tænkte, fuck det, jeg lever kun en gang - og skulle de blive belastende, så smutter jeg bare. Nå, de var helt vildt griner og jeg blev bekræftet med en masse pæne ord. Det viste sig, at de var brødre, Paul og Andy (lad os kalde dem det) - og ganske så konkurrerende - i dette tilfælde om mig. Jeg nødt det og flirtede vildt med dem begge, vel vidende hvem jeg ville vælge (Paul), hvis det kom dér til. Da kl. var 23.30 var vi alle tre i højt humør, men Andy var ved at blive lidt irriteret, for jeg var begyndt mest at snakke med Paul. Da vi lige var alene et øjeblik, sagde han, at jeg kunne få det lige som jeg ville have det - den ene af dem, dem begge eller ingen. Nå, jeg sagde så, at det kunne være lækkert at få Paul med hjem - og vi tog hjem, mens Andy tog tilbage til Deres hotel. Paul og jeg tog som sagt hjem og hold da op hvor jeg nød det. Vi passede virkelig godt sammen i sengen - såee, der blev ikke sovet så meget den nat. Jeg var nødt til at gå hjem fra arbejde dagen efter kl. 12 og sove. Han skulle hjem til England dagen efter, hvilket selvfølgelig var lidt ærgerligt. Vi udvekslede tlf. numre - som jeg da benyttede da jeg et par måneder efter var i London. Så fik vi en tur til, hvilket også var rigtig dejligt. Herefter mødte jeg min nuværende kæreste - så ikke mere uforpligtende sex til mig - selvom jeg virkelig nød det!

Karen 19 år:

Jeg har da prøvet one-night-stands et par gange, men sjovt nok altid i en kæmpe brandert! ;-) Derfor var begge gange utrolig kiksede, men stadig okay, når man nu er single og ikke har fået sex i lang tid! Jeg ved ikke om jeg kunne finde på at gøre det igen, fordi jeg havde det utrolig dårligt med mig selv bagefter, men melder trangen sig og har jeg fået et tequila shot for meget, ved man jo aldrig! Jeg tror generelt, at de fleste piger har et lidt ambivalent forhold til one-night-stands, fordi vi på den ene side har behov som mændene, men samtidig stadig ligger lidt under for altid at skulle være "den pæne pige". Personligt er jeg kommet frem til, at man både kan være luder og Madonna.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE