Magasinet M!

Hvad mener kvinderne? #3

Om utroskabHvad mener kvinderne? #3
Jeg har bedt nogle forskellige kvinder tale ud om deres holdning til utroskab. Kunne de selv finde på det? - har de allerede gjort det? og hvordan ser de på situationen hvis en mand er dem utro? Alle vil gerne fremgå anonyme, da det måske ikke er så fedt at blive udstillet med sin mening inden for dette emne, men på den måde er det også mere ærlige svar vi får.

Antalia 25 år:

Jeg er stor tilhænger af respekt for det in
Anna 19 år:

Jeg har indtryk af, at der ikke findes mange af os rundtomkring, men jeg er så en af de få, der aldrig har været utro.

Når jeg er i et forhold, er jeg det 100%. Det har dog været tæt på en gang, forholdet til min ex var helt ad helvedes til og jeg trængte desperat til at føle mig en anelse værdsat. Jeg sov hos en ven, der begyndte at småpille, og jeg overvejede kraftigt for og imod, men endte dog med at overvinde mig selv (for tro mig, jeg havde lyst!) og takkede nej. Slog dog op med kæresten en uge efter, og vennen og jeg tog revanche på et senere tidspunkt.

Jeg synes selv, at det viser, at jeg ikke kunne være utro, forholdet var dødsdømt, men alligevel holdt jeg fast i, at det skulle være afsluttet før jeg gjorde noget. Utroskab er skabt af fanden, efter min mening. Meget muligt, at det er spændende og forbudt, men det ødelægger andre menneskers liv.

Trine:

Når jeg har en kæreste så ser jeg faktisk ikke andre drenge. Jeg havde en kæreste da jeg begyndte på HF hvor der var masser af drenge, men lagde ikke mærke til dem, det fandt jeg ud af da jeg slog op med min ex, for hold op hvor var der rigtig mange jeg gerne lige ville have lært bedre at kende.

Jeg har oplevet en kæreste har været mig utro. men som i/du sikkert har regnet ud, da jeg ikke lægger mærke til andre fyre, så har jeg ikke været en kæreste utro.

Inden jeg kom ind i et fast forhold, sagde jeg hele tiden at hvis min kæreste var mig utro vil han ryge ud lige med det sammen, men nu ved jeg det faktisk ikke. Jeg tror på jeg vil blive så ked af det at vores forhold vil gå i stykker, og jeg vil aldrig stole på ham igen, så det vil helt sikkert ikke fungere, men om jeg vil slå op med ham med det samme kan jeg ikke sige, for hvis jeg virkelig elsker ham, og jeg kan se han er ked af det, så tror jeg at jeg er for naiv, og bliver så længe vores forhold kan holde til det, men som sagt jeg ved det ikke.

Freya:

Jeg ville ikke være det igen, men jeg har været det, og det lærte mig så, at det har jeg ikke lyst til at gøre igen.

Fristelsen var for stor, selvom mit forhold ellers fungerede derhjemme. Jeg var en kælling, som gjorde vold på mit parforhold, og på min daværende kærestes sind.

Jeg gør det ikke igen, og er klart gået, hvis nogen gør det mod mig.

Jeg HAR lært det, the hard way.

Fuu-Angel 25 år:

Umiddelbart ville jeg helst sige at jeg ALDRIG kunne finde på sådan noget. Men det har jeg altså gjort, hver gang har der være noget så galt i forholdet at jeg allerede har været på vej ud af det. Det vil sige at jeg altså ikke har haft dårlig samvittighed over det som jeg har gjort. Ok nu lyder jeg så som et dårligt menneske, det er jeg måske også på nogle punkter. Men jeg syntes ikke at jeg er en total kælling som bare har holdt mine kærester for nar, jeg har nærmere løsrevet mig fra dem og så gået lidt for langt lidt for tidligt. Det hører måske med til historien at de to mænd jeg har været utro ikke ved at jeg har været det. Fordi forholdet egentligt allerede har været slut (bare ikke officielt). Lyder det som en dårlig forklaring? Tja faktisk, men man står selv i de situationer som man nu engang havner i og derfra må man så tage en beslutning.

Jeg kan fortælle at min sidste fyr som jeg var utro overfor mens vi var i processen "at gå fra hinanden" prøvede at holde mig fast og spærre mig inde med alle midler. Det der skete var at jeg havde det sjovere sammen med en anden fyr. Og når de begge var væk så savnede jeg ingen af dem. Altså så havde jeg det bedst som single. Og så var den sag ligesom afgjort.

Generelt så tror jeg aldrig nogensinde at nogen kan sige med 100% sikkerhed at de aldrig vil gøre det. Men jeg ved også hvor meget det sårer hvis ens kæreste har bollet uden om og man ellers gik og troede at alt var godt. Et forhold efter utroskab skal op til revision og hvis man ellers syntes at det er værd at kæmp for så kæmper man. Men måske var der altså en "god" grund til at det skete og så må man handle derfra. Man må også huske, at nogle mennesker som elsker hinanden har åbne forhold og går i seng med andre.

Det er et svært emne, fordi der er så mange følelser indblandet i det. Selv hvis man ikke er den, der er utro kan man komme til at brænde nallerne. Jeg syntes selvfølgelig at det er forkert at være sammen med ens venindes kæreste, men hvad så når man kender fyren men ikke pigen. Det er muligvist noget moralsk forkert i at se en fyr som allerede er optaget, men på den anden side, så ved man hvor man har ham. Han er en skiderik som boller uden om og det er så det man kan bruge ham til. Og indimellem er det måske det man har lyst til. Og ja jeg ved godt at den holdning lægger op til øretæver, men det er sku nu engang en holdning jeg har taget for mange år side og som jeg ikke lige sådan har tænkt mig at ændre.

Sidsel 33 år:

Jeg har prøvet at være en kæreste utro, på et tidspunkt hvor jeg var i et forhold som jeg egentlig godt vidste var slut, det var bare lige det der med at få sagt det, der manglede. kender I det? Har også prøvet at en kæreste var mig utro, og på trods af, at jeg forinden havde troet at jeg ville smide enhver ud, der gjorde sådan noget mod mig, holdt jeg fast i ham et helt år efter - men kom aldrig til at stole på ham igen, så på en måde var det for mig begyndelsen på enden af det forhold.

I bund og grund er jeg dyb og inderlig modstander af utroskab, og mener, at hvis man elsker et andet menneske, er det noget af det værste man kan gøre mod det menneske. På trods af det har jeg som sagt selv en enkelt gang været utro, jeg har været udsat for utroskab og har forsøgt at komme videre derfra, og har også (gennem næsten 2 år - pinligt!!) været "den anden kvinde" for en mand jeg vidste havde fast kæreste og børn, så alt i alt må mit forhold til emnet betegnes som ret ambivalent og nok nærmest dobbeltmoralsk. Ikke noget jeg er stolt af, men et ærligt svar.

Jeg er 33 år og ville hellere begå harakiri med en rusten teske end være min nuværende kæreste utro - for slet ikke at tale om hvad det ville gøre ved mig, hvis jeg fandt ud af at han var det

Yinna 38 år:

Har været utro i mit tidligere forhold og uden at det skal lyde som en undskyldning, så havde det været slut MEGET længe. Dvs. vi havde INTET sammen udover vores børn! I mit nuværende forhold ville jeg aldrig begå den fejltagelse igen, at skulle lyve og fordreje alting er et MARERIDT og slet ikke det værd, så hellere afslutte forholdet! Jeg er i øvrigt 38 år og har været i mit nuværende forhold i knapt 4½ år, var i mit forrige forhold i 10 år hvor jeg også fik 2 børn!!

Tror ikke børn ændrer på folks forhold til utroskab, men jeg tror børn får en til at blive længere i et forhold end man ellers ville have gjort, måske også FOR længe!!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce