Magasinet M!

Hvad mener kvinderne? #4

Om størrelsenHvad mener kvinderne? #4
I denne artikel har jeg spurgt en gruppe ærlige kvinder om størrelsen har nogen betydning for dem, om deres erfaringer i den retning og om hvad de tænder mest på, ved en mand. Kvinderne fremgår alle anonyme. Så kort sagt er det størrelsen eller gørelsen der betyder mest.

Maria 20 år:

Tror ofte piger siger at det i hvert fald ikke er størrelsen det kommer an på, men kan da i hvert fald tale for mig selv og mine veninder, når jeg siger at dette ikke altid er rigtigt.

Havde for nogle år siden et one-night-stand med en semikendt fodboldspiller så havde selvfølgelig sat mine tanker godt og grundigt til vejrs (var ung og naiv). Selve sex-akten var det værste turnoff nogensinde. Da han tog bukserne af fremkom den mindste pik i stiv tilstand. Jeg troede det var løgn Størrelsen var simpelthen skyld i, at jeg tændte fuldstændig af. Fik en kæreste hurtigt da efter. Og hans størrelse var der intet i vejen med.

Mine erfaringer siger mig, at i hvert fald for mit eget og mine nærmeste veninders vedkommende, er størrelsen væsentlig. Dog er det ikke nødvendigt at en pik skal være over 20 cm. før det er godt. Der er selvfølgelig nogen der kan noget med det de har, men som pige vil jeg i hvert fald gerne mærke at jeg rent faktisk har sex.

Det er forskelligt hvad jeg tænder på ved en mand. Hvis det er en kæreste, er det naturligvis mere holdbare ting, såsom hans evne til at være overfor mig som jeg gerne vil have ham til. tænder dog kun på høje fyre, men både store maskuline fyre og tynde, nærmest ranglende, fyre. Tænder på et bredt smil og humor. kan absolut ikke være i et forhold, hvis der ingen humor er i det. Man skal kunne grine af og sammen med hinanden!

Pernille:

Ja. Det gør den. Jeg ved godt man siger at en fyrs pik tilpasser sig kvindens skede når han først er inde, men det er nu ikke helt rigtigt. I hvert fald ikke ifølge mine egne erfaringer.

Jeg har en ex som er lille, VIRKELIG lille.

Faktisk virkede det kun for os når han tog mig i doggy-style. Ellers kunne jeg ikke rigtigt mærke ham.

Jeg har til gengæld også haft en kæreste med en KÆMPE pik. Det var nærmest ubehageligt i starten.

Man kan tilpasse sig hinanden mht. størrelse og hvad man kan lide. Men jeg må indrømme at jeg var lidt ked af kun at kunne mærke noget som helst i doggy dengang.

Anyway, Jeg tænder på mænds øjne. Et pænt mørkt hår og så knald-blå øjne. Så er jeg smeltet!

Eller lyst hår og mørke øjne. Sådan HELT brune dådyrøjne. Kors jeg mangler en mand i mit liv (griner).

For mig betyder det ikke noget om en mand er lidt buttet eller meget spinkel eller om han ikke lige betegnes som et lækkert hug, men har han pæne og levende øjne. Så er jeg der, hehe.

Sanne:

Størrelsen har klart en betydning. Den skal ikke nødvendigvis være gigantisk, men jeg har engang været sammen med en mand, hvor jeg virkelig ikke kunne mærke at han var inde i mig. Det var da lidt pinligt, jeg kunne jo ikke bare ligge der og lade som ingenting, så ville jeg selv føle mig dum, og jeg synes heller ikke det var fair overfor ham at gøre et og tænke noget andet. Det endte med vi måtte gå til andet end lige "penetration".

Jeg har oplevet at tænde på forskellige ting hos forskellige mænd. Som eksempel havde jeg, på et tidspunkt, en kæreste med rigtig meget hår på brystet og jeg synes at det var SÅ lækkert og at det gjorde ham enormt sexet. Min kæreste i dag har overhovedet ikke hår på brystet og nu tænder det mig slet ikke mere, jeg ville slet ikke bryde mig det, hvis han havde og det er jo lidt underligt.

Jeg tænder mest på sådan et rigtigt mandfolk! Jeg vil helst have en mand, der er lidt bestemt, og som siger hvad han vil og hvad han ikke vil. Ingen mors dreng til mig - han må godt være lidt "farlig" men hvis han bare er dum, kan det være lige meget. Han skal have styr på tingene. Han skal være sådan en jeg kan søge ind til og gemme mig hos, en der passer på mig. Samtidig skal han respektere mig og lade mig være den jeg er (læs: elske mig for den jeg er, uden at lave mig om) og det er det jeg mener med en rigtig mand. En rigtig mand er ikke bange for en stærk kvinde. Det største turn-on er glimtet i øjet. Glimtet der viser bølgelængde og ikke mindst humor.

Hvis vi endelig skal ind på udseende, så hænger det enormt meget sammen med personligheden. De mænd som jeg har været forelsket i og som jeg virkelig har elsket, har tændt mig enormt seksuelt og deres udseende har været det helt rigtige for mig, på lige dét tidspunkt. Ellers har de mænd jeg har haft et forhold til, været meget forskellige når det kommer til udseende. Dog holder det maskuline igen - jeg falder altså ikke for en mors-dreng og når det er sagt, så ser min kæreste fantastisk ud i habit og smoking så det er ikke læderveste jeg vil have.

Den perfekte mand - det er ham jeg har nu

Ö 33 år:

Jeg synes ikke man kan stille det op som et enten-eller. Gørelsen betyder selvsagt altid noget og størrelsen, jo, den betyder også en del.

Jeg har været kæreste med en fyr som ikke var specielt godt udrustet. Heldigvis var han da klar over "problemet" og rimelig initiativrig på de andre muligheder man har. Men jeg må da indrømme at det var en ting som fyldte en del i mit hoved i perioden op til at vi blev kærester, kunne jeg leve med den størrelse pik i længden, ville jeg være ham utro (for første gang i et forhold) eller hvad. Første gang vi var sammen tænkte jeg faktisk "hov, der er ikke meget at gøre godt med her", men heldigvis viste det sig at han kompenserede med gørelsen. Det tog sin tid før det blev godt for mig og det var da helt sikker fordi vi skulle finde en måde hvor jeg kunne mærke ham ordentligt, for den var altså ikke ret stor, men hver gang jeg blev småsur på ham eller i tvivl om mine følelser ville holde, så fløj tanken, bl.a. til hans lille pik. Sådan nogle tanker som; ham kommer jeg alligevel ikke til at savne med den lille pik osv. - alligevel var størrelsen jo ikke det afgørende for han var noget af det sødeste og set som en "fuld pakke", dvs. med personlighed osv. i et hele, så absolut værd at samle på. Men det gik da op for mig at størrelsen faktisk betyder en del - jeg havde ikke oplevet en lille pik før - og det var helt sikkert en faktor som kom på gang på gang når jeg overvejede forholdet - og det havde "udstyret" altså ikke været før.

Så man kan vel sige at jeg tænder på hele mennesker og når nu en mindre veludstyret - men ellers super lækker, rent fysisk - fyr kommer ind i mit liv, så kan man lære at leve med en lille pik, hvis han altså forstår at bruge den og i det hele taget er et dejligt menneske som jeg sætter pris på at være sammen med, for forspil starter altså langt før den fysiske kontakt hos mig!

Anna 27 år:

Størrelsen betyder absolut noget, men jeg vil sige at det er størrelsen og gørelsen i kombination som gør det godt.

Jeg var engang sammen med en fyr med en meget lille pik og selvom jeg godt kunne mærke at han var inde, var det slet ikke samme fornøjelse som det ville have været, hvis den var større. Det er ikke sjovt hvis man skal ligge og koncentrere sig om at knibe sammen så meget som muligt under hele akten, bare for at få lidt ud af det.

Omvendt er det lige meget om den er stor, hvis alt det andet som udgør god sex, mangler.

Udseendet spiller en rolle for om jeg tænder på en fyr, men igen er det en kombination af flere faktorer, der spiller ind. Det er ligegyldigt om han ser godt ud, hvis ikke han samtidig er intelligent, har humor, er omsorgsfuld og hviler i sig selv. Det er også vigtigt at han har en vis energi; initiativløse og dovne mænd der f.eks. altid bare flader ud foran flimmerkassen, interesserer mig ikke. Det er også vigtigt at han har en vis politisk interesse og kan lide at diskutere samfundsmæssige forhold.

Hvis jeg skulle tegne et udseendemæssigt ideal, ville det være mellembrunt hår, forholdsvis trænet krop, og højde på 180 og derover.

Flower 30 år:

Det er ikke størrelsen men gørelsen.....NOT!

Det er ikke gørelsen men størrelsen.....NOT!

Det er meget forskelligt for mig hvilken betydning størrelsen har. Der findes nogle mænd som ikke er særlig udrustet som bare lige ved hvordan de fylder en ud - og i flere forskellige stillinger. Noget andet der også kan være rart ved en mindre pik, er at man ikke føler sig helt kvalt ved et blowjob. Derimod kan en mand med en stor pik heller ikke altid tilfredsstille en kvinde. Nogle gange tror jeg, at de mænd selv er i en overbevisning om, at det er rigeligt bare det at de har en stor pik. Derfor synes jeg slet ikke ovenstående udsagn mht. størrelse vs. gørelse kan sættes op mod hinanden.

Når det nu er sagt. En MEGET lille pik er et turnoff, især når den sidder på en mand som ikke aner hvordan han skal tilfredsstille en kvinde. Der er altså ikke noget værre end at være liderlig og man så ikke kan mærke, at man rent faktisk har en pik oppe i sig

Jeg husker en episode med en ekstrem lille pik, som ikke blev bedre af, at det var en one night stand. Puha. Altså når man ligger og tænker "kunne han ikke bare tage mig i røven, så jeg kan mærke noget", så er den gal (griner).

Jeg tænder i første omgang på en mands udstråling. Om han er høj, lav, spinkel, bred, lys/mørkt hår osv. har ikke den store betydning. Han skal udstråle selvsikkerhed, humor, nede på jorden og overblik. Øjnene har meget at sige.

Stine:

Størrelsen betyder ganske lidt, hvis man som kvinde kender sin krop, og fyren ellers er en habil elsker! Det er klart at man kan mærke forskel på om pikken er 30 cm eller 13, om omkredsen er 2 eller 6, men hey, er man tændt nok kan man få orgasme selv med en lillefinger! Faktisk er det mere omkredsen af pikken, der spiller ind når det gælder orgasme, for det berømte punkt sidder altså ikke mere end fem centimeter oppe.

Jeg kan for eksempel slet ikke nyde sex hvis den er for stor, det gør jo ondt, for fanden, og man skal ligge der og koncentrere sig om ikke at tænke på, om den nu ødelægger et eller andet - ikke fedt!

Hvad jeg tænder på er klart charme og humor - og intelligens. Først herefter spiller udseendet en rolle, og der betyder udstråling - ikke den der kunstige, "jeg synes selv jeg er dejlig", tvungne glimt i øjet udstråling - alt. Så kan han være kort eller lang, mørk eller lys, tynd eller tyk - hvis han er glad for sig selv på den fede måde kan man da ikke undgå at blive glad for ham.

Trine 18 år:

Størrelsen betyder altså nu lidt. Har haft en ex med en MEGET lille pik. Han vidste det jo selv "den er lille, men sød", som han sagde. Ked af at skuffe jer, drenge. Men sex med ham, det var KEDELIGT. Til dels kan "den lille søde" få skylden, for nogle gange var det nærmest umuligt at mærke, om den "var inde".

Omvendt er det utroligt ubehageligt med en alt for stor pik. Man vender sig til det, men nogle gange kan det føles, som om man er ved at sprænges.

Jeg tænder på en mand, der er bevidst om sin maskulinitet, men som ikke har behov for at blive bekræftet i den. Han ved, at han er mand nok. Han kan tage mig, når jeg skal tages, han kan kysse mig, når jeg skal kysse, han kan tale, når der skal tales. Alt i alt, så skal han være i kontakt med sine følelser og sine instinkter. Jeg tænder på et frækt glimt i øjet, en lækker mund og store, flotte hænder, der kan holde om min krop på den helt rigtige måde. Charme betyder utroligt meget - og så skal vi kunne føre en intelligent samtale i mere end 5 minutter, før jeg tænder. Jeg tænder ikke på udseende. Jeg tænder på mennesket bag! Nogle af de lækreste mennesker jeg har mødt, har været de mest tomme!

Christina 28:

Jo størrelsen betyder noget, men så absolut også gørelsen!! Var engang sammen med en fyr der havde en meget lille pik og det var rigtig god sex!! Den var ret skæv så måske var det derfor han ramte så godt lige dér hvor det gør godt.

Jeg var også sammen med en fyr engang der havde en, der var meget stor og det endte i katastrofe da jeg begyndte at bløde og det var slet slet ikke rart eller godt på nogen måde.

De fleste har dog været lige midt imellem og det er det bedste synes jeg for det giver flest muligheder i sengen og er også det mest behagelige ved oralsex når den sådan lige passer i munden.

Udseendemæssigt tænder jeg umiddelbart meget på søde flotte øjne (gerne blå) og en tætbygget mandig krop. Han skal helst ikke være for høj og et frækt smil sætter prikken over i'et.
ANNONCE
Del

Seneste nyt