Magasinet M!

Hvor satan er dine trusser?

Hey, søster, tror nok liiiige du har glemt noget…Det er en kendsgerning at for at være bare den mindste smule smart i vore dage, skal man være med på noderne når det gælder den evigt skiftende mode. Specielt vi kvinder har det ikke let og moden skifter næsten lige så hurtig, som vi kvinder kan kaste mandens konto i minus når bare vi har lånt dankortet for at hente en liter mælk.
ANNONCE
Hvor satan er dine trusser?
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er en af de kvinder der simpelthen ikke kan får nok tøj eller nok sko at vælge imellem og alligevel er tøjkrisen hver weekend forprogrammeret. Men selvom jeg vil betegne mig selv som modebevidst er der noget jeg ikke forstår. Det giver for mig bare ingen mening og jeg kan undre mig gang på gang.

Hvad sker der for undertøjet? Hvor er det henne? Efter at nogle kendis kvinder tilfældig flashede fissen ovre i det kære Hollywood måtte man jo som kvinde måske erkende at det nok var i den retning man skulle tænke når man ville spadsere i front som modeforbillede. Da jeg så billeder af de her rige og berømte kvinder, som smider fileten op i linsen på hungrende paparazzi fotografer håbede jeg inderst inde: Nej Maria, ingen har set det, ingen vil gøre det, det der bliver aldrig et must' men, der tog jeg grueligt fejl.
ANNONCE
Hvor satan er dine trusser?
Sammen med miniskørtet blev det sommerens hit. No underwear. Så det kan siges kort og godt: Jeg har aldrig set så mange fisser før, som denne sommer når jeg gik i byen
Brølstive tøser i miniskørt uden undertøj men med alt for høje stiletter glider hen ad dansegulvet da de ikke har set Biker Boris har kastet op og ikke kan regne ud at parkettet faktisk er en smule glat.

Jeg forstår det ikke. Er det bare mig der er sippet? Jo det er da måske frækt at kunne sige til fyren at man ikke har noget undertøj på og der findes måske nogle kjoler der kræver at man er nøgen inde under, men behøver man flashe understellet? Jeg forstår det bare ikke.

FOR

 • det er hurtigst
 • smart når alle trusser er til vask
 • man kan stå op og tisse, sådan mere eller mindre i hvert fald
 • det er frækt
 • man sparer penge

  IMOD

 • det må da være fucking koldt
 • det trækker da
 • der må da komme et utal af bakterier op mellem benene når man sidder forskellige steder
 • man skal hele tiden tænke på hvordan man sidder og bevæger sig
 • man kan ikke bøje sig ned
 • man bliver da syg
 • man kan ikke drikke, for så kan det kun gå galt.
 • ..og så videre

  Men hvor vil jeg hen med dette? Jamen ingen steder. Jeg undrer mig bare. Engang var det smart at flashe patter når man gik i byen. Så skulle man lige pludselig snave med veninden og nu er det simpelthen fissen der stolt skal vises frem.

  Og hvor kommer denne mode fra. Ja fra Hollywood. Har jeg jo sagt, men hvor har De fået ideen fra? Fra Afrika? Her viser de da alle sammen underetagen frem. Eller er jeg gået glip af noget i historie? Det var måske ikke kun bh'erne man brændte i 70'erne? Eller er det den skotske kultur der ligger til grund for dette fænomen?

  Jo mere jeg tænker over det, jo flere spørgsmål popper op i hovedet på mig. Hvor går grænsen og hvad bliver det næste... Hmmm jeg forlanger ikke, at I drenge kan følge mig, for jeg ved godt hvad i synes om det, men min mave vender sig altså lige en ekstra gang når Jonna i miniskørt lige har fået menstruation dagen inden, har valgt ikke at tage trusser på, for uvidende at løbe rundt med en lang hvid (hvis hun er heldig) snor hængende ud mellem benene. Mmm mums, siger jeg bare.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE