Magasinet M!

Hvordan bliver jeg bedre til at "ride"?

Emne: Det at sidde øverst. Jeg har altså virkelig svært ved at finde ud af at sidde øverst.Hvordan bliver jeg bedre til at "ride"?

For det første er jeg lidt genert ved at sidde "deroppe", men jeg kan på den anden side også godt li? at tage styringen engang i mellem.

Er det bare op og ned? Og hvad med hænderne? Man kan vist gøre det bare ved at sidde der men også noget med at læne sig tilbage og hvile på hænderne, ik??

Plz prøv at forklare det nærmere... føler mig bare vildt kluntet, usexet og genert HELT DEROPPE ;)

- Vibeke


Hej Vibeke!

Stillingen, hvor kvinden sidder øverst, er ideel til dyb skedestimulans og det er nemt at stimulere klitoris under samleje i denne stilling. Mænd kan godt lide den, da de har fuld udsigt over herlighederne - samtidigt skal han ikke arbejde aktivt, men kan bare læne sig tilbage og tage imod.

Det mest sexede af alt er, når du tør give dig hen og nyde 110%. Derfor skal du bare helt egoistisk finde den rytme og position, der føles bedst for dig og ikke spekulere mere på det.

Prøv at gå fra dit hoved til din krop så forsvinder snart din generthed, og du vil opleve, at I to bliver én på en ganske speciel måde. Jo mere du eksperimenterer med stillingen, jo mere naturligt vil det føles for dig.

Stay on top, girlfriend!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE