Magasinet M!

Instacrush: Simona Dalgaard

Instacrushet er en tidligere M!-babe, som I har været særligt glad for. På den måde sørger vi for, at I får lidt ekstra energi her sidst på ugen og ikke mindst en tidligere M!-babe, som hele dagen kan forkæle jer med sprøde billeder på vores Snapchat, megetmerem, og via Instagram-story.


Denne uge præsenterer vi Simona Dalgaard, som tidligere har været Ugens Instababe tilbage i 2019. 

Vi har taget endnu en snak med Simona, og det skal I selvfølgelig ikke være foruden.

Vis dette opslag på Instagram

?Your moment will come.? ?

Et opslag delt af Simona Dalgaard (@simona_dalgaard) den

ANNONCE

Hvad er der sket siden sidst vi talte med dig, tilbage i 2019?

Jamen, der er faktisk sket mange nye ting. For det første har jeg fået 2 nye jobs, hvor det ene er i en vuggestue på Østerbro og det andet er i en restaurant i Tivoli. 
Så har jeg farvet mit hår mørkere, mere hen imod min egen hårfarve, som er sådan brunligt med et rødligt skær. Så ja, jeg er sgu rødhåret vil mange nok mene. Men må dog indrømme jeg nok inden alt for længe, får mit lyse hår igen, savner det sgu!

Og så er jeg blevet 23 her sidste måned wuhuuu... eller, den har jeg desværre ikke har kunnet fejre alligevel, grundet den her øv-krise. 

Vis dette opslag på Instagram

Det er lige til at holde ud det her ????

Et opslag delt af Simona Dalgaard (@simona_dalgaard) den

ANNONCE

Hvordan har du været påvirket af coronakrisen, de seneste måneder?

Den har som sådan ikke påvirket mig så meget, udover, at jeg har haft dejligt meget fri. Jeg arbejder i en vuggestue, hvor der har været nødpasning for MEGET få børn. Var på arbejde 4-5 gange, inden vi startede op på igen d. 20 april, men dog for kun 50% på hver stue.

Lønmæssigt har det kun påvirket mig meget lidt, eftersom jeg også arbejdede på Dalle Valle før krisen kom, men blev afskediget derfra, da alle deres restauranter lukkede ned. Men har heldigvis fået løn fra vuggestuen, under hele krisen.


Jeg har heller ikke kunnet starte op på mit nye job i Tivoli, hvilket jeg faktisk havde glædet mig til. Så føler jeg har været rimelig heldig alligevel, at nå at få to gode jobs, inden den her krise. For hvis jeg kun havde haft Dalle Valle, så havde min økonomiske situation nok ikke været særligt god.

Vis dette opslag på Instagram

To be continued..??? #megetmerem #instacrush

Et opslag delt af Simona Dalgaard (@simona_dalgaard) den

ANNONCE

Hvordan får du tiden til at gå pt?

For 3 uger siden fik jeg bare tiden til at gå med, at hygge hos min mor. Tog hjem til min mor da krisen startede og der boede jeg mere eller mindre en hel måned. Tænk, at hun kunne holde mig ud. haha.

Ellers har jeg bare gået ufatteligt mange og LANGE ture, fået løbet lidt (men nok også kun lidt), hygget med min gode veninde derhjemme i Holbæk, og ellers bare nydt det gode vejr og spist mors gode mad. Min mor og jeg er åbenbart også rigtig gode til, at få drukket en masse vin.. Så der er i hvert fald blevet drukket en hel del vin også.
Typisk som man lige skal til og igang med sin træning, så lukker det hele ned.. Og er desværre rigtig dårlig til, at tage mig sammen og få lavet hjemmetræning.
Vi startede dog arbejde op igen her d. 20 april, så siden der har den selvfølgelig stået på arbejde, gåture, løbeture, har fået købt lidt tøj (ups) og ellers bare chillet lidt med mine venner og veninder. 

Vis dette opslag på Instagram

??

Et opslag delt af Simona Dalgaard (@simona_dalgaard) den

ANNONCE

Har du lært noget nyt om dig selv?

Her på det sidste har jeg faktisk lært, at nyde mit eget selskab lidt mere og, at jeg ikke BEHØVER gå i byen for at have en festlig weekend. Jeg har bare lidt taget hver eneste dag, som den kom. 

Hvad glæder du dig mest til at gøre igen?

Det jeg glæder mig allermest til er helt klart, at kunne være sammen med min familie, på samme måde som før. Har dog set min mormor og morfar under det hele, men det har bare ikke været det samme hyggelige, som før. 
Også glæder jeg mig i hvert fald også til, at kunne tage ned i Fitness World og få min motivation tilbage.

Vis dette opslag på Instagram

M for mandag ? #megetmerem #selvomjeghadermandage

Et opslag delt af Simona Dalgaard (@simona_dalgaard) den

ANNONCE

Jeg glæder mig til, at kunne tage ud med veninderne igen. Bare det, at kunne gøre lidt mere ud af sig selv, for det gør jeg bestemt ikke på samme måde lige for tiden, det bliver også dejligt. Og det med, at vi må være lidt flere samlet.. Om det så er en tur i byen eller bare ud og spise, det er for mig næsten ligemeget, savner sgu egentlig begge dele lige meget. 

Men jeg tror helt klart, at den her tid har fået øjnene op for mange folk. Man har ligesom fået et andet syn på livet og en anden tilgang til ting.

Har du været nødt til at ændre dine planer for sommeren?

Ændre og ændre... Havde ikke rigtig nogle aftalte planer for sommerferien før, kun lidt snik-snak omkring, at skulle ud og rejse lidt. Men ellers har mine planer bare været, at arbejde i vuggestuen og Tivoli (hvis de åbner). Så hvis Tivoli ikke åbner, har jeg i hvert fald ikke lige så meget arbejde, som jeg regnede med, hvilket jo heller ikke gør mig noget. Håber at sommervejret er med os i år, så vi kan nyde den i godt vejr og godt selskab, udendørs i stedet.

ANNONCE

Når coronakrisen er ovre - hvordan skulle den ultimative fejring så se ud, efter dit hovede?

Jeg tror måske der går noget tid før, at ALT er helt normalt igen. Men jeg håber på det bedste og, at tingene snart bliver bare forholdsvis normale, både for min, men også for alle andres skyld.
Nu da jeg ikke har kunnet holde min fødselsdag alligevel, så tænker jeg helt klart, at jeg skal have inviteret mine piger forbi til noget (sen) fødselsdagshygge, med god mad og kolde drinks. Nok også en tur i byen, så kan vi samtidigt fejre, at alt er blevet mere normalt. 

DU KAN FØLGE SIMONA PÅ INSTAGRAM.


Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til redaktionen på [email protected]. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce