Magasinet M!

Instagram har lige gjort det meget nemmere at dele billeder for iPhone-ejere

?du kan dog ikke putte filter på dem, hvis du benytter dig af denne måde.

Instagram har lige gjort det meget nemmere at dele billeder for iPhone-ejere

Det kom som et "chok" for mange, da Instagram for nyligt valgte at skifte logo. Et logo, mange i hvert fald syntes var grimt. For at råde bod på dette er firmaet nu kommet med en fed feature, der trådte i kraft med den seneste opdatering, version 8.2, af billed-appen.

Ifølget tech-mediet 9to5Mac kan Instagram-brugere på iPhones nu dele videoer og billeder helt uden at åbne appen. Med opdateringen kan du nemlig nu bruge Apples egen foto-app - samt andre fotoapps - til at dele ligegyldigheder fra din hverdag.

Du kan også skrive en billedtekst, men hvis du er en af de typer, som godt kan lide at sætte filter på dine billeder for at give dem et ekstra hipster-touch, så bliver du desværre nødt til at åbne Instagram.

Sådan gør du

  • Find det billede i din kamerarulle, du gerne vil dele
  • Tryk på deleknappen
  • Scroll ud til højre, og tryk på 'Mere'
  • Scroll ned, find Instagram, og aktivér Instagram-deling

Okay, vi ved, at det ikke er specielt revolutionerende, men det sparer altså os iPhone-ejere for en del tid, når vi gerne vil dele vores kantine-schnitzel med vores venner, da vi ikke skal igennem hele filter- og redigeringsmøllen, man ellers skal i Instagram-appen. Vi tænker i hvert fald, at det er en god og nem mulighed for, at vi for alvor kan få gang i vores Instagram-feed.

ANNONCE
Del

Seneste nyt