Magasinet M!

INTIMPIERCINGER!

Mange piger render rundt med en piercing i navlen, øret eller tungen. Men hvor mange af dem har en mellem benene eller i brystvorten - og hvorfor? Womans søde læsere giver os svaret.INTIMPIERCINGER!

9 % af pigerne har en intimpiercing
"Har en i brystet. Min mand syntes, det kunne være frækt, så det skulle da lige prøves."
"I venusbjerget. Det er en Christina/Isabella-piercing, og den gør intet andet end at pynte og være fræk at se på."
"Den sidder igennem forhuden på klitoris. Jeg kan ikke mærke nogen forskel, fra før jeg fik den, men den får mig til at føle mig lækker, og jeg synes, det er dejligt, at jeg kan udsmykke mit allerdyrebareste. Og desuden har han nemmere ved at finde klitoris."
"Jeg har en tungepiercing og en Isabella. Den første benytter jeg under kys og oralsex. Den anden er kun til pynt."
"Jeg har en Isabella (en lodret stav øverst på venusbjerget). Jeg synes, den er rigtig flot, og den har ingen som helst virkning udover at se godt ud."
"Jeg har en i venusbjerget. Den ser fræk ud. Jeg ville gerne have haft en i klitorisforhuden, så den var lidt sjovere, men det kunne ikke lade sig gøre."

18 % af pigerne har overvejet at få en intimpiercing af seksuelle grunde
"Fordi, jeg synes, det ville være frækt, og det ville tænde mig MEGET!"
"Fuuuuuuck, det må gøre max nas! Også lang tid efter... Er den ikke også bare i vejen?"
"Synes slet ikke, det er pænt - hverken til drenge eller piger. Det sender et vist signal om, at man er billig, om det så er fordømmende eller ej. De piger, jeg kender, der har intimpiercing, ja, de er altså nogle skanks!"
"Overvejer at få en Madonna/Christina, da jeg har hørt fra en veninde, at det gør sex bedre."
"Hvis jeg skulle have en, skulle det være i brystvorten, fordi jeg synes, det ser sexet ud. Det er selvfølgelig til dels, fordi jeg håber, at en mand også ville tænde på det, men jeg vurderer ikke, selve piercingen ville være ophidsende."
"Selvom det sikkert ville være lækkert at have en, tror jeg simpelthen, at det vil gøre SÅ ondt at få den, at jeg ikke tør."

12 % af pigerne har været sammen med en mand, der havde en intimpiercing
"Jeg blev først sådan helt: "Wow, ok... Frækt!" Og ja, jeg kunne mærke forskel, fordi det var en ring."
"Det var dybt modbydeligt. Den skrabede mig i munden, når jeg skulle give ham et blowjob."
"Det kan være frækt nok, men jeg kan nu ikke mærke forskel. Til gengæld skal man passe lidt på tænderne..."
"Jeg har været sammen med mænd med en Prins Albert, og det gjorde ingen forskel for mig. Men har oplevet, at mænd med tungepiercing, som i forvejen kan finde ud af oralsex, kan sende mig i den... ja, syvende himmel. Det er virkelig lækkert."
"Min nuværende kæreste havde en intimpiercing, da jeg lærte ham at kende. Første gang var jeg lidt skeptisk, men det viste sig at være det bedste sex, jeg nogensinde har fået! Piercingen gjorde helt sikkert sin fortjeneste! Den kan mærkes, men ikke på en ubehagelig måde. Den rammer bare os piger på en anden og bedre måde!"
"Han havde en Prins Albert, og wow, den gjorde godt på g-punktet!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt