Magasinet M!

Jaguars elektriske SUV I-PACE er klar til Danmark

Jaguar tager konkurrencen op mod Tesla Model X

Jaguar er langt om længe ude med danske priser på deres første elektriske personbil, Jaguar I-PACE. 

Den kommende SUV fra Jaguar har mere tilfælles med Teslas Model X end Model S, og rent stilmæssigt minder den om Jaguars forholdsvis populære E-Pace serie. 

Vognen får sin effekt fra et 90 kWh li-ion batteri, der indeholder 432 battericeller. Det gør det muligt for bilen at nå 480 kilometer på en opladning. Det giver den også en effekt på 400 hestekræfter, og et ret bestemt moment på 700 Nm. 

Hurtigopladning fra ladestationer med 100 kW giver en 0-80 % opladning på 40 minutter, og en komplet opladning på hjemmeadressen med vægmonteret vekselstrømsboks på 3.7 kW tager 16 timer - der arbejdes dog på en 7.4 kW løsning til hjemmeopladning i samarbejder med Clever. 


To elmotorer, som er designet af Jaguar - og som omfatter drivaksler, som er ført gennem selve motorerne for at opnå kompakthed - er anbragt ved hver aksel, hvor de sikrer et vejgreb med firehjulstræk på alle overflader.

ANNONCE

I Danmark glæder Country Director Michael Lund sig til at introducere I-PACE - også selvom elbilerne lige nu ikke ligger øverst på salgslisterne herhjemme.

”Det kan godt være, at elbilen i øjeblikket har det svært i Danmark. Men hos Jaguar Land Rover har vi fået markedets lækreste elbil. Og vi er sikre på, at I-PACE bliver en succes for os”, siger Michael Lund i forlængelse af den internationale præsentation af Jaguar I-PACE i Oslo og Graz i Østrig.

”Ganske som det er med vores andre biler, kigger vi 360 grader rundt og sikrer kunderne et enkelt, sikkert og særdeles konkurrencedygtig køb. Det betyder, at Jaguar I-PACE naturligvis er omfattet af vores tre års garanti og tre års gratis serviceaftale (100.000 km) på Jaguar, og vi har fået forhandlet attraktive vejledende priser til privatkøberne. Men, der hvor vi skiller os ud er, at vi med I-PACE kan tilbyde privatleasing, samt særdeles attraktiv beskatningspris til firmabilskunder. Oven i det har vi gennem samarbejdet med infrastruktur
udbyderen Clever gjort det nemt at få det optimale ud af sin elbil”
, siger Michael Lund og konkluderer: ”Vi ser ikke andre konkurrenter på markedet, som er klar med en lignende 360 graders løsning på de el-biler som udbydes”.

ANNONCE
Pris og tilgængelighed

Jaguar I-PACE kan bestilles fra 1. marts og prisen begynder ved 740.880.
Privatleasing fra 8795 kr. pr måned (59.995 kr. i førstegangsydelse)
Erhvervsbeskatningspris fra: Kr. 605.999

Læs mere på ipace.jaguar.dk

Del

Seneste nyt

ANNONCE