Magasinet M!

Jake Paul har ændret én vigtig ting få uger inden kampen med Mike Tyson

Ny taktik på falderebet!

Med kun få uger tilbage til den meget ventede kamp mellem Jake Paul og bokselegenden Mike Tyson, har Paul afsløret, at han har foretaget en væsentlig ændring i sin forberedelse.

Den 27-årige YouTuber-turned-bokser har nemlig valgt at gå ned i vægt til opgøret mod Tyson, der finder sted den 15. november i AT&T Arena i Arlington, Texas.

Oprindeligt havde Paul planer om at møde Tyson ved en kamp tidligere på året, men kampen måtte udsættes, da Tyson led af mavesår, hvilket forhindrede ham i at træne.

Nu, hvor kampen er bekræftet til næste måned, har Paul valgt at ændre sin vægtstrategi.

I en nylig interview med Hollywood Reporter afslørede Paul, at han tidligere i år vejede hele 230 pund (ca. 104 kg), men nu har besluttet at gå ned til 220 pund (ca. 100 kg) på kampdagen. "Jeg vejer omkring 216 pund lige nu og forventer at ramme 220 på dagen," sagde Paul. Samtidig forventer han, at Tyson vil veje betydeligt mere – sandsynligvis omkring 235 pund (ca. 107 kg), hvilket kan indikere, at Tyson planlægger at forsøge at afslutte kampen tidligt.

Paul har brugt timer på at studere gamle optagelser af Tysons kampe og er bevidst om veteranens frygtindgydende slagkraft, som Tyson var kendt for i sin storhedstid. Pauls taktik vil ifølge ham selv være at bevæge sig hurtigt rundt i ringen og udnytte sin smidighed til at frustrere den aldrende bokselegende.

"Jeg vil bokse på ydersiden og bruge min fodarbejde til at være mere agil, så han skal jage mig," forklarede Paul. "Når han er ude af position, vil jeg angribe."

Kampen bliver et professionelt opgør i sværvægtsklassen og tiltrækker enorm opmærksomhed, da det er Tysons første professionelle kamp i næsten to årtier.

Mens Tyson ikke har kæmpet professionelt siden 2005, har Paul hurtigt opbygget en boksekarriere med sejre over navne som Tyron Woodley, Anderson Silva og Nate Diaz.

Spændingen stiger, og både fans og eksperter ser frem til at se, hvordan Paul vil klare sig mod en af bokseverdenens mest ikoniske figurer.

ANNONCE
Del

Seneste nyt