Magasinet M!

Jeg har ikke lyst til sex efter jeg har født, hvad skal jeg gøre?

Hej! Min kæreste og jeg havde det skønneste sexliv, vi kunne ikke få nok af hinanden. Så blev jeg gravid og vi fik en dejlig søn (planlagt). Men efter jeg har født, hvilket er snart et år siden, har vi ikke det samme sex.Jeg har ikke lyst til sex efter jeg har født, hvad skal jeg gøre?

Jeg kan ha? vild lyst til ham i løbet af arbejdsdagen, men når vi så kommer til lagnerne og akten skal i gang, har jeg taget mig selv i at lyve for at undgå. Jeg har mavepine eller hvad jeg nu får sagt. Inderst inde har jeg lyst, men jeg gider ikke til at i gang.

Jeg er heller ikke så spontan og ligeglad mere. Før kunne jeg midt i tv-avisen smide tøjet foran ham, og sige han skulle kneppe mig på spisebordet, eller give mig til at sutte hans pik under en film, som vi så ikke fik set færdig.

Er jeg bare blevet en mor, der ikke gider mere? Det kan da ikke passe!!!

Fra Tinna

Søde Tinna


Tillykke med din dejlige søn.
Når vi får børn, er der mange ting, der lige skal falde på plads, en anderledes familiedynamik, nogle nye rammer og rutiner. Frem for alt bliver vi trætte, ikke sandt?

Derfor skal du prøve at gribe fat i de øjeblikke, når du føler den gnist af lyst, og ikke udsætte det til sent om aftenen, når du dybest set bare gerne vil sove. Hvis I er på arbejde, send ham en fræk sms eller email.

Det ER svært at være ligeså spontan, når du også skal sørge for dit børns behov, og dine egne lyster må tage 2. række.

Nogle forældre bliver bange for at udtrykke deres seksualitet i en slags hensyn til barnets ?renhed?. Sex er ligesom andre sportsgrene ? jo mere vi dyrker det, jo mere får vi lyst til det?.

Så du skal bare i gang igen. Og det kommer du også, vær ikke bange for det.

Vær ærlig mod
dig selv og lyt til din krops signaler, sig til din mand, hvilket humør du er i, sørg for at få nok søvn, og få jeres baby passet en aften. Så skal du se, at dit gamle jeg vil komme tilbage til dig. Du er jo den samme person bare en oplevelse og en familiemedlem rigere.

Knus herfra!

- Sabina

BESØG LUST

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE