Magasinet M!

Jim Carrey vender måske tilbage i en ny The Mask-efterfølger

Så kan vi måske for alvor få lov at glemme floppet Son of the Mask!

Vi husker allesammen den uheldige Stanley Ipkiss som fandt en magisk maske, der indeholder Lokes ånd - nordisk mytologis helt store ballademager og kaosspræder. Med den grønne maske kan han pludselig alt. 

Det er 25 år siden vi så Jim Carrey som den rablende, vanvittige karakter, Stanley Ipkiss, og nu vender han måske tilbage til rollen i en ny The Mask-film.

Indtil videre er det kun rygter, men det kunne være fedt med en fortsættelse her 25 år senere. Om han får selskab af Cameron Diaz, som også var med i den første film, det vides ikke. Det kunne være en farlig fed cocktail. 

Rygtet om at bringe Jim Carrey tilbage i The Mask 2 stammer fra We Got This Covered, hvor kilder tæt på Warner Bros. kan fortælle, at selskabet er interesseret i at bringe figuren tilbage på det store lærred!

The Mask-producer, Mike Richardson, har dog også udtalt, at hvis de skal lave en efterfølger, så er Jim Carrey førsteprioritet til rollen som Stanley Ipkiss.

Mike Richardson, har også tidligere luftet idéen omkring en kvindelig version af den grønne drillepind, men det projekt har ikke fået ben at gå på. Tilbage i 2005 lavede de faktisk en form for efterfølger til The Mask, Son of the Mask, men dent var et kæmpe flop. Desuden var filmen også uden Jim Carrey.

En reel opfølger til The Mask, er nødt til at være med Jim Carrey ombord. 

Hvad siger folket - kan The Mask holde stik i 2020?

ANNONCE
Jim Carrey vender måske tilbage i en ny The Mask-efterfølger
Del

Seneste nyt