Magasinet M!

Kæmpe bordel

Kæmpe bordel åbner i Berlin.Kæmpe bordel
Et kæmpe bordel, ja det lyder næsten for godt til at være sandt - men den er god nok.

I forbindelse med World Cup åbner der et kæmpe bordel i Berlin, Tyskland. Næste år forventes der at komme flere tusinder af fodboldfans til byen, og folkene bag bordellet mener bestemt, at der må være et marked for netop denne funktion også.

Bordellet bliver bygget indenfor en meget kort afstand fra det centrale stadion. Hvis du kender en prostitueret du vil smide ind i gemakkerne, skal du sørge for at hun kan betale husleje, 50£ for et rum i tre måneder eller altså ca. 500 kr. - og så skal hun være god til at forhandle.

Det ret så nytænkende ved konceptet er, at det i bund og grund er et bordel, men så er det alligevel ikke. Kvinderne på stedet er ikke ansatte, og de bestemmer helt selv, hvem de vil have sex med. Hvis de kun ønsker at overnatte på stedet, kan dette også sagtens ske. Der er heller ingen menukort, og skulle du være heldig at få en so på krogen, skal du selv forhandle prisen med hende - og nej det går nok ikke kun med at købe en omgang drinks.

Stedet kommer til at koste ca €5 millioner at opføre, men så er der heller ikke sparet på noget som helst.

Det bliver placeret i den vestlige del af byen, og fylder over 3000 m2. Indretningen bliver en blanding af Las Vegas og græske statuer mv. Alle områder, som nogensinde igennem historien som kan tolkes værende bare lidt erotisk vil faktisk være repræsenteret.
ANNONCE
Kæmpe bordel
Der kan være 100 ludere og 650 lad os kalde os gentlemen, og der er både jacuzzi, sauna, biograf, og swimming pool - og plads til sex i det åbne rum, samt i lukkede værelser.

"Vi tænkte ikke engang på World Cup da vi startede projektet, men det er jo rimelig dejligt for os at det lige falder sammen. Fodbold og sex hører sammen!" Siger folkene bag stedet.

Skal du til Berlin, kan du finde Artemis 3 stop med toget fra det centrale stadion.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce