Magasinet M!

Kanes overtidsscoring sikrede hans fætter 50.000 kroner

Joe Kane vandt den store gevinst i et online fodboldlotteri, da hans berømte fætter Harry scorede for Tottenham mod Aston Villa.

Kanes overtidsscoring sikrede hans fætter 50.000 kroner

Leveret af tipsbladet.dk

Da Harry Kane i mandagens Premier League-kamp mod Aston Villa scorede til 3-1 i overtiden, sikrede han ikke blot definitivt Tottenhams sejr. Han scorede også den store gevinst til sin fætter i et online fodboldlotteri. Det skriver The Daily Mail.

Joe Kane, Harrys fætter, deltog i et spil på nettet, der hedder Predict The Six. Det er et spil, der i alt sin enkelthed går ud på, at man betaler et pund og gætter på seks fodboldspillere til at score i den kommende runde i Premier League. De onlinespillere, der gætter rigtigt med alle seks, deler hovedpræmien på 10.000 pund - lige omkring 105.000 danske kroner.

Læs også: Her er Rundens Hold i Superligaen

Mandag aften ventede Joe Kane og en anden spiller blot på, at Joes fætter skulle score, så de kunne hæve den store gevinst. Predict The Six tilbød ellers begge spillere 1000 pund for at trække sig ud. Det tilbud afslog de begge og i stedet kunne de hver især hæve, hvad der svarer til godt 50.000 kroner, da Harry Kane endelig sendte bolden i nettet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt