Magasinet M!

Kender du den? 68'eren er den perfekte og frækkeste forspilsstilling

Du kan sende blomster og takkekort senere.Kender du den? 68'eren er den perfekte og frækkeste forspilsstilling

Du har sikkert hørt og måske forsøgt dig med den berygtede 69'er. Den stilling, hvor I med lidt øvelse kan få hinandens underliv til at matche mundhøjden. Men hvad med 68'eren - 69'erens mindre kendte og meget mere erotiske nabo?

Begge stillinger benytter sig i særdeleshed af din tunges kompetencer, men mens 69'eren forkæler begge parter, leverer 68'eren en mere koncentreret oplevelse til den ene part. Og måske på de steder, der ikke har så meget fokus normalt: nummien og, i fyrens tilfælde, testiklerne. 

Sådan fyrer du op for 68'eren

Den ene part lægger sig ned på ryggen. Gerne på noget blødt. Fx bjørneskindstæppet foran pejsen. Herefter lægger den anden part sig ovenpå - med ryggen nederst og hovedet modsat modpartens. Gerne med noget at drikke som eksempelvis en Mango Lassi, fordi det bare smager pissegodt.

Som du nok kan regne ud, er der lagt op til den helt store tur med Schæferhunden. Den øverste person skal blot sprede benene, hvorefter der vil være frit løb til første hul fra nakken. Og i dit tilfælde selvfølgelig også testikler og penis. 

Tips og tricks

Når kvinden ligger øverst, har du rig mulighed for at stikke tungen i alle de huller, du kan finde, og når nu dine hænder er fri, kan de snildt finde rundt på resten af hendes krop. Du kan tage på hendes bryster, men også have en finger eller to klar til missen.

Når du ligger øverst, er situationen selvfølgelig modsat. Her har hun mulighed for at nyde den nederste del af dig, altså numsen og testiklerne, hvilket sjældent får nok opmærksomhed under et blowjob. Og skal den være rigtig dyr, kan hun selvfølgelig bruge hænderne til en lille 'hånder (som man sikkert siger i Randers)', mens hun lader sin tunge glide mellem dit allerhelligste sted og dine testikler.

Husk på, at 69'eren er en standard oralposition, som alle prøver at mestre. Forsøg dig med 68'eren. Den er mere speciel, mere erotisk og i særdeleshed mere serviceminded.

ANNONCE
Del

Seneste nyt