Magasinet M!

Kirurg afslører: Denne kropsdel (nej, ikke fødderne) afslører, hvem der har en stor diller

Kan du spotte en ordentlig børge?

Går du også nogle gange rundt og tænker på: "Gad vide om den dude render rendt med en ordentlig svaber?".

Nej? Okay, så er det nok bare os der er mærkelige. Men skulle du gå rundt og tænke i hypotetiske diller-termer af og til - så kan man faktisk måske spotte vedhængsstørrelsen ved at kigge på en bestemt kropsdel.

Og nej, det er ikke kun fødderne, som kan indikere, om man packer en heftig pøls' eller ej.

Ifølge Dr. Rena Malik, en kirurg og gæst på podcasten "Diary of a CEO", er der en kropsdel, der kan afsløre noget om størrelsen på en mands pikkemand.

En ny japansk undersøgelse har afsløret, at længden på en mands næse kan være en indikator for størrelsen på hans penis. Forskerne fandt en statistisk sammenhæng mellem næsens længde og penisstørrelse, hvilket betyder, at hvis du er nysgerrig, kan næsen være et pejlemærke, selvom det selvfølgelig ikke er en absolut videnskabelig regel.

Studiet viste, at mænd med næser på omkring 4,5 cm (1,7 tommer) i længden har en gennemsnitlig ikke-erektil penisstørrelse på 10 cm (4 tommer). For dem med en næse på mere end 5,5 cm (2,1 tommer), var den gennemsnitlige penisstørrelse 13,4 cm (over 5 tommer). Dette giver en indikation af, at der kan være en sammenhæng mellem størrelsen på næsen og den nedre region, men det er vigtigt at huske, at dette er en tendens og ikke en absolut regel.

Denne opdagelse tilføjer et nyt lag til de eksisterende teorier om, hvordan visse kropsdele kan være forbundet med størrelsen på andre. 

Så næste gang du står overfor en situation, hvor du prøver at danne dig et indtryk af en anden mands størrelse, kan du overveje næsens længde som en ekstra parameter. Men husk, at den mest pålidelige metode til at forstå nogen altid vil være direkte kommunikation og ikke en simpel kropsmåling.

ANNONCE
Del

Seneste nyt